Gå til innhold

Champagene-gele


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har hørt om Champagne gele som desert (men aldri sett eller smakt det).

Noen som har en oppskrift / fremgangsmåte for å bevare boblene i gelen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg laget det en gang, har dessverre ikke oppskrifta lenger. Ville bare advare deg litt; champagne-gele er noe av det kvalmeste jeg noengang har smakt!

Skrevet

Da ville jeg heller ha satset på gelé med spirt i tror jeg, ettersom Champagnesmaken kanskje ikke passer så bra med smaken i geléen.

Skrevet (endret)
Da ville jeg heller ha satset på gelé med spirt i tror jeg, ettersom Champagnesmaken kanskje ikke passer så bra med smaken i geléen.

Tenkte vel egentlig på å lage gele fra bunden av med gelatin eller agar agar så da skulle ikke det ikke bli noe smak utenom champagen.. tenkte jeg .... Problemet var bare å få den til å stivne raskt nok så ikke boblene forsvant opp og ut..

Endret av Snuppelure
Skrevet

Tror det er en oppskrift på gelé med musserende vin og bær i Jamie Olivers tredje bok.

Skrevet
Tror det er en oppskrift på gelé med musserende vin og bær i Jamie Olivers tredje bok.

Glimrende!

Nå har jeg ikke den boken ... og så plutselig for meg selv på jukse-jakt i en bokhandel alla hovedpersonen i Shopohollik... og de som har lest den boken vet hvor pinlig det gikk...

hihhihi

Noen som har Jamies oppskrift?

Skrevet
Fant den på nettet. :)

Det skal forresten være 140 ml elderflower cordial (hylleblomstsaft?), ikke 140 gram.

Hylleblomstsaft, ja. Ublandet sådan.

Skrevet
Tenkte vel egentlig på å lage gele fra bunden av med gelatin eller agar agar så da skulle ikke det ikke bli noe smak utenom champagen.. tenkte jeg .... Problemet var bare å få den til å stivne raskt nok så ikke boblene forsvant opp og ut..

Ok, daså :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...