Snuppelure Skrevet 27. september 2005 #1 Del Skrevet 27. september 2005 I sommer kjøpte jeg med meg 2 flasker med nydelig olivenolje. Den ene er i flittig bruk, men det er jo grenser for hvor mye som går med. Flaskene står begge på kjøkkenbenken. I dag slo det meg at den uåpnede kanksje skulle forvares på en annen og bedre måte inntil den første er tom. Men hvordan? Noen som vet hva optimale forhold er for slike edledråper? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 27. september 2005 #2 Del Skrevet 27. september 2005 Tror da romtemperatur er fint. De står jo ute i butikkene over lang tid også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 28. september 2005 #3 Del Skrevet 28. september 2005 Dagbladet skriver om oljer denne uka. Litt deprimerende lesing i grunnen.. Oljer bør vel oppbevares mørkt og kjølig, men ikke i kjøleskap. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 28. september 2005 #4 Del Skrevet 28. september 2005 Hva er det som gjør at de ikke kan oppbevares i 4 grader over frysepunktet? Greit, oljen vil stive eller blir tregtflytende, men det er ikke noe problem å "tine" den opp. Det hender jeg gjør dette om oljen har stått for lenge (etter min mening). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå