Gå til innhold

Oppbevaring av Olivenolje


Anbefalte innlegg

Skrevet

I sommer kjøpte jeg med meg 2 flasker med nydelig olivenolje. Den ene er i flittig bruk, men det er jo grenser for hvor mye som går med. Flaskene står begge på kjøkkenbenken. I dag slo det meg at den uåpnede kanksje skulle forvares på en annen og bedre måte inntil den første er tom.

Men hvordan? Noen som vet hva optimale forhold er for slike edledråper?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tror da romtemperatur er fint. De står jo ute i butikkene over lang tid også.

Skrevet

Dagbladet skriver om oljer denne uka. Litt deprimerende lesing i grunnen..

Oljer bør vel oppbevares mørkt og kjølig, men ikke i kjøleskap.

Skrevet

Hva er det som gjør at de ikke kan oppbevares i 4 grader over frysepunktet? Greit, oljen vil stive eller blir tregtflytende, men det er ikke noe problem å "tine" den opp. Det hender jeg gjør dette om oljen har stått for lenge (etter min mening).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...