Gå til innhold

hjelp!


^me^

Anbefalte innlegg

jeg tenkte jeg skulle prøve meg på dette i dag, men jeg lurer på om jeg skal koke potetene først?

har ikke gjort dette siden jeg lærte det i heimkunnskapstimen for mange mange år siden på ungdomskolen.

hva kan jeg ha til?

lurer på og steke bacon til?

noen som har en fin oppskrift?

noen tips på veien?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker ikke oppskrift, men gjør sånn som dette:

Rasp rå poteter så de fyller en stekepanne med ca 1/2 cm.

Legg de revne potetene i et dørslag og press ut så mye vann du greier.

Bland potene med salt og pepper. Du kan også ha i litt revet løk, og noen bruker litt revet ost. Varm en stekepanne med smør (middels varm), og legg potetne i et jevnt lag i panna. Press det litt sammen med stekespaden. Bruk et stort lokk når du skal snu den. Stekes gyldenbrun på begge sider.

Jeg bruker røsti ved siden av kjøttretter som biff eller andebryst. Hvis du vil ha bacon til, så kan du jo steke litt sopp sammen med baconet, og ha det over røstien sammen med litt ruccolasalat. For eksempel.

Hilsen Plym

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...