methea Skrevet 24. september 2005 #1 Del Skrevet 24. september 2005 Håper noen kan hjelpe meg her... I fjor sommer var jeg i Spania, og på en flott restaurant fikk vi servert noen nydelig brokkolipatèr. Dvs, jeg tror det var patè. Husker at det var finhakket/malt brokkoli, konsistensen lignet litt på pai-fyll og de hadde muffins-form. Noen her som kan hjelpe med en oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillepuz Skrevet 24. september 2005 #2 Del Skrevet 24. september 2005 var det mini-pai med brokkolifyll? er vel bare å lage en paideig og del den i små former. lag fyll av brokkoli og eggestand (egg, melk, ost og krydder) og fordel og stek til de er gyllen på toppen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
methea Skrevet 26. september 2005 Forfatter #3 Del Skrevet 26. september 2005 Nei, det var ikke pai. Da hadde jeg ikke hatt noen problemer Andre forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
methea Skrevet 3. oktober 2005 Forfatter #4 Del Skrevet 3. oktober 2005 Ingen? :icon_question: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Doalot Skrevet 3. oktober 2005 #5 Del Skrevet 3. oktober 2005 Tipper det var en timbal. Kort fortalt lager du en purè av broccoli, smør, fløte, salt, pepper og egg (evt, muskat) og har i små smurte former. Stekes i vannbad i steikeovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
methea Skrevet 3. oktober 2005 Forfatter #6 Del Skrevet 3. oktober 2005 Tusen takk! Har du noen erfaring med å lage de? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Doalot Skrevet 3. oktober 2005 #7 Del Skrevet 3. oktober 2005 Ja, litt. Jeg er kokk, og det er en fagprøve-klassiker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
methea Skrevet 3. oktober 2005 Forfatter #8 Del Skrevet 3. oktober 2005 (endret) Ble nesten andektig her jeg...hehe Fant en oppskrift på de nå, så skal sette i gang med et forsøk på onsdag. Noen tips? Det er denne jeg fant: http://matmons.net/visoppskrift.asp?meny=10&id=424 Endret 3. oktober 2005 av methea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Doalot Skrevet 3. oktober 2005 #9 Del Skrevet 3. oktober 2005 Ingen grunn til andektighet!! Oppskriften ser grei ut den. Hvis du får lyst er det ikke noe problem å bytte ut broccoli med andre grønsaker heller... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
methea Skrevet 3. oktober 2005 Forfatter #10 Del Skrevet 3. oktober 2005 Takker og bukker for hjelpen! Skal prøve å lure kokken vår til å lage de som tilbehør til bryllupsmiddagen, og da er det greit å vite hva jeg skal be om Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Doalot Skrevet 3. oktober 2005 #11 Del Skrevet 3. oktober 2005 Bare som en liten advarsel: Ikke alle timbaler er like godt laget. Be om å få en smaksprøve før den store dagen. Er kjipt å bli skuffet da... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
methea Skrevet 3. oktober 2005 Forfatter #12 Del Skrevet 3. oktober 2005 Will do! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå