Gjest mediveal Skrevet 23. september 2005 #1 Skrevet 23. september 2005 er litt skuffet over kjøttdeigen jeg har kjøpt de siste månedene.... jeg kjøper alltid fra gilde og nordfjord og har alltid vært fornøyd. men den siste tiden syns jeg det er altfor mange "hvite ting" i kjøttdeigen.... harde små klumper jeg må plukke ut når jeg sitter og spiser og jeg har sett ting som ser ut som små rør.... dette er veldig skuffende. så hvis jeg har ekstra god råd en dag kjøper jeg heller karbonadedeig fra ultra eller meny, det kjøttet er helt rosa/rødt og har nesten ikke antydning til hvite ting i seg! men jeg må krydre den mye for den smaker ikke like mye som vanlig kjøttdeig.... hva er deres oppfatning av dagens kjøttdeig?
Gjest @nea Skrevet 23. september 2005 #2 Skrevet 23. september 2005 Kjøper vanligvis kjøttdeig fra Gilde jeg, og har aldri merket noe "hvite ting" i den Regner med at det kanskje er litt bedre kvalitet på kjøttdeigen fra Gilde enn fra Nordfjord, kan ikke det stemme?
Gjest Gjest Skrevet 23. september 2005 #3 Skrevet 23. september 2005 Jeg kjøper kun fersk kjøttdeig (og karbonadedeig) fra Ica Maxi. Den er veldig god, og smaker kjøtt!
vixen Skrevet 24. september 2005 #5 Skrevet 24. september 2005 Hvite rør......? ← Små deler av blodårer?? Har heller ikke merket noe rart kjøttdeig jeg har kjøpt i det siste.
vixen Skrevet 24. september 2005 #6 Skrevet 24. september 2005 (endret) dobbelposting Endret 24. september 2005 av vixen
Gjest Gjest Skrevet 24. september 2005 #7 Skrevet 24. september 2005 Små deler av blodårer?? Har heller ikke merket noe rart kjøttdeig jeg har kjøpt i det siste. ← Æsj..!!! Jeg kjøper alt i Sverige: ren karbondedeig er mye bedre der samt mye bedre krydret. Og billigere. Kan det bli bedre?
Brunhilde Skrevet 24. september 2005 #8 Skrevet 24. september 2005 (endret) Er dette en ny sånn "Guuuuud, kommer kjøtt virkelig fra dyr som en gang var levende, det visste jeg altså ikke...." tråd???? Det blir bare for dumt! Endret 24. september 2005 av Brunhilde
Gjest Gjesta Skrevet 24. september 2005 #9 Skrevet 24. september 2005 Enig det blir for dumt. Men jeg har aldri sett små hvite rør i kjøttdeigen.............
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå