Gå til innhold

Kan sjokoladefondant fryses


la_luz

Anbefalte innlegg

Hei,

Får gjester på fredag og tenkte å servere sjokoladefondant. Jeg vil jo servere den varm med is til. Poenget er at jeg ikke vil ha så mye jobb på fredag når de kommer. Derfor lurte jeg på om jeg kunne lage og steke den i morgen fryse den ned, også varme den i ovnen på fredag. Eller kan jeg bare fryse deigen i formen.

Har noen gjort dette ? og blir det bra

Takk for hjelpen!

Endret av la_luz
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har fyllt deigen i former, plassert de på et fat og frosset de. De stivner/fryser ikke helt, men det gikk helt utmerket. Du må beregne lengre steketid hvis de ikke tines på forhånd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har alltid et lite lager av sjokoladefondant liggende i fryseren ;)

Som gjesten skrev, så må du beregne litt lengre tid.

Endret av Marillia
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Dalwhinnie

Vil anbefale å fryse dem ustekt, noe jeg har gjort flere ganger. Steker du dem først, tror jeg ikke du vil klare å få den perfekte rennende kjernen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil anbefale å fryse dem ustekt, noe jeg har gjort flere ganger. Steker du dem først, tror jeg ikke du vil klare å få den perfekte rennende kjernen.

Jeg fryser de også ustekt. (glemte å skrive det)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, som andre har nevnt over her, frys dem ustekt og stek dem uten å tine først. Beregn et par minutter ekstra steketid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...