la_luz Skrevet 21. september 2005 #1 Del Skrevet 21. september 2005 (endret) Hei, Får gjester på fredag og tenkte å servere sjokoladefondant. Jeg vil jo servere den varm med is til. Poenget er at jeg ikke vil ha så mye jobb på fredag når de kommer. Derfor lurte jeg på om jeg kunne lage og steke den i morgen fryse den ned, også varme den i ovnen på fredag. Eller kan jeg bare fryse deigen i formen. Har noen gjort dette ? og blir det bra Takk for hjelpen! Endret 21. september 2005 av la_luz Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 21. september 2005 #2 Del Skrevet 21. september 2005 Jeg har fyllt deigen i former, plassert de på et fat og frosset de. De stivner/fryser ikke helt, men det gikk helt utmerket. Du må beregne lengre steketid hvis de ikke tines på forhånd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 21. september 2005 #3 Del Skrevet 21. september 2005 (endret) Jeg har alltid et lite lager av sjokoladefondant liggende i fryseren Som gjesten skrev, så må du beregne litt lengre tid. Endret 21. september 2005 av Marillia Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dalwhinnie Skrevet 21. september 2005 #4 Del Skrevet 21. september 2005 Vil anbefale å fryse dem ustekt, noe jeg har gjort flere ganger. Steker du dem først, tror jeg ikke du vil klare å få den perfekte rennende kjernen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 21. september 2005 #5 Del Skrevet 21. september 2005 Vil anbefale å fryse dem ustekt, noe jeg har gjort flere ganger. Steker du dem først, tror jeg ikke du vil klare å få den perfekte rennende kjernen. ← Jeg fryser de også ustekt. (glemte å skrive det) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 21. september 2005 #6 Del Skrevet 21. september 2005 Ja, som andre har nevnt over her, frys dem ustekt og stek dem uten å tine først. Beregn et par minutter ekstra steketid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå