AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #1 Skrevet 4. august 2021 Hvorfor bytter de ikke navn? Bremykt er jo steinhardt, mens brelett er vel ikke særlig mye lettere? Ellers? Noen som vet? Haha Anonymkode: e3baf...684
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #2 Skrevet 4. august 2021 Bremykt er hardt ja (og smaker høgg), Brelett er lett å smøre med. Anonymkode: a688b...83f
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #3 Skrevet 4. august 2021 Ingen av delene smaker godt 🤔 Anonymkode: 04fe9...a34
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 4. august 2021 #4 Skrevet 4. august 2021 (endret) . To forskjellige smør Endret 4. august 2021 av AthenaRavenLuna
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #5 Skrevet 4. august 2021 Brelett for life❤️ Bremykt har aldri levd opp til sitt navn😆 Anonymkode: ab309...c1f
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #6 Skrevet 4. august 2021 Bremykt lever kun opp til navnet sitt etter å ha vært oppbevart i romtemperatur… På grensa til at man må bruke skje for å i det hele tatt få opp noe fra bokse Anonymkode: 58cd7...039
Lafamiglia Skrevet 4. august 2021 #7 Skrevet 4. august 2021 Bremykt er da ikke hardt? Tvert imot er det lett å smøre på brødskiva. Selv bruker jeg bare smør, og dét er virkelig hardt når det kommer rett fra kjøleskapet. 3
Gjest Maxwell Skrevet 4. august 2021 #8 Skrevet 4. august 2021 (endret) Bre-lett, fordi det er lettere enn bremykt å smøre på skiva. Bre-mykt fordi det blir mykt, altså smelter lettere på skiva enn brelett. Endret 4. august 2021 av Maxwell
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #9 Skrevet 4. august 2021 Athena79 skrev (2 minutter siden): To forskjellige smør Det er ikke smør. Men Bremykt inneholder faktisk litt smør, så det smaker ihvertfall litt bedre enn Brelett. Anonymkode: 20a55...c84 4
Lafamiglia Skrevet 4. august 2021 #10 Skrevet 4. august 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Det er ikke smør. Men Bremykt inneholder faktisk litt smør, så det smaker ihvertfall litt bedre enn Brelett. Anonymkode: 20a55...c84 Ikke bare litt smør, men 70%, om jeg husker rett. 2
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #11 Skrevet 4. august 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Bremykt lever kun opp til navnet sitt etter å ha vært oppbevart i romtemperatur… På grensa til at man må bruke skje for å i det hele tatt få opp noe fra bokse Anonymkode: 58cd7...039 Du får teste den nye Bremyk-en som kom for et par år siden. Den er mykere. Altså den inneholder en større andel olje i forhold til smør Anonymkode: 20a55...c84
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #12 Skrevet 4. august 2021 Lafamiglia skrev (Akkurat nå): Ikke bare litt smør, men 70%, om jeg husker rett. Ja, stemmer! 70 % smør og 30 % rapsolje. Den nye som heter Bremykt mykere inneholder 64% smør og 36% rapsolje Anonymkode: 20a55...c84 1
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #13 Skrevet 4. august 2021 Bremykt er syyykt digg Anonymkode: 77520...176 3
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #14 Skrevet 4. august 2021 Blir kvalm av bremykt. Anonymkode: 0d3fc...3d7
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #15 Skrevet 4. august 2021 Bremyk er blitt mye mykere nå, null problem å bruke rett fra kjøleskapet. Det var hardere før. Den smaker bedre enn brelett, som ikke har noe særlig ekte smør, hvis noe. Anonymkode: 2fc62...786
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #16 Skrevet 4. august 2021 Brelett er margarin, så det inneholder ikke smør nei, men smaker uansett uendelig mye bedre enn ekle Bremykt. Anonymkode: a688b...83f 1
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #17 Skrevet 4. august 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Brelett er margarin, så det inneholder ikke smør nei, men smaker uansett uendelig mye bedre enn ekle Bremykt. Anonymkode: a688b...83f Veldig veldig uenig. Brelett smaker fy Anonymkode: 28f8a...3e1 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå