Gå til innhold

Bremykt og brelett


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvorfor bytter de ikke navn? Bremykt er jo steinhardt, mens brelett er vel ikke særlig mye lettere? Ellers? Noen som vet? Haha

Anonymkode: e3baf...684

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Bremykt er hardt ja (og smaker høgg), Brelett er lett å smøre med. 

Anonymkode: a688b...83f

AnonymBruker
Skrevet

Ingen av delene smaker godt 🤔

Anonymkode: 04fe9...a34

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet (endret)

.

To forskjellige smør

image.jpeg.2e9c9454c9e592a806cb797fdfe37490.jpegBrelett - 540g | Meny.no

 

Endret av AthenaRavenLuna
AnonymBruker
Skrevet

Brelett for life❤️ 

Bremykt har aldri levd opp til sitt navn😆

Anonymkode: ab309...c1f

AnonymBruker
Skrevet

Bremykt lever kun opp til navnet sitt etter å ha vært oppbevart i romtemperatur… På grensa til at man må bruke skje for å i det hele tatt få opp noe fra bokse 

Anonymkode: 58cd7...039

Skrevet

Bremykt er da ikke hardt? Tvert imot er det lett å smøre på brødskiva.

Selv bruker jeg bare smør, og dét er virkelig hardt når det kommer rett fra kjøleskapet.

  • Liker 3
Gjest Maxwell
Skrevet (endret)

Bre-lett, fordi det er lettere enn bremykt å smøre på skiva. Bre-mykt fordi det blir mykt, altså smelter lettere på skiva enn brelett. 

Endret av Maxwell
AnonymBruker
Skrevet
Athena79 skrev (2 minutter siden):

To forskjellige smør

image.jpeg.2e9c9454c9e592a806cb797fdfe37490.jpegBrelett - 540g | Meny.no

Det er ikke smør.

Men Bremykt inneholder faktisk litt smør, så det smaker ihvertfall litt bedre enn Brelett.
 

Anonymkode: 20a55...c84

  • Liker 4
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Det er ikke smør.

Men Bremykt inneholder faktisk litt smør, så det smaker ihvertfall litt bedre enn Brelett.
 

Anonymkode: 20a55...c84

Ikke bare litt smør, men 70%, om jeg husker rett.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Bremykt lever kun opp til navnet sitt etter å ha vært oppbevart i romtemperatur… På grensa til at man må bruke skje for å i det hele tatt få opp noe fra bokse 

Anonymkode: 58cd7...039

Du får teste den nye Bremyk-en som kom for et par år siden. Den er mykere. Altså den inneholder en større andel olje i forhold til smør

Anonymkode: 20a55...c84

AnonymBruker
Skrevet
Lafamiglia skrev (Akkurat nå):

Ikke bare litt smør, men 70%, om jeg husker rett.

Ja, stemmer! 70 % smør og 30 % rapsolje.
Den nye som heter Bremykt mykere inneholder 64% smør og 36% rapsolje

Anonymkode: 20a55...c84

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Bremykt er syyykt digg

Anonymkode: 77520...176

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Blir kvalm av bremykt.

Anonymkode: 0d3fc...3d7

AnonymBruker
Skrevet

Bremyk er blitt mye mykere nå, null problem å bruke rett fra kjøleskapet. Det var hardere før. Den smaker bedre enn brelett, som ikke har noe særlig ekte smør, hvis noe. 

Anonymkode: 2fc62...786

AnonymBruker
Skrevet

Brelett er margarin, så det inneholder ikke smør nei, men smaker uansett uendelig mye bedre enn ekle Bremykt. 

Anonymkode: a688b...83f

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Brelett er margarin, så det inneholder ikke smør nei, men smaker uansett uendelig mye bedre enn ekle Bremykt. 

Anonymkode: a688b...83f

Veldig veldig uenig. Brelett smaker fy 

Anonymkode: 28f8a...3e1

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...