Iselilja Skrevet 17. september 2005 #1 Del Skrevet 17. september 2005 Jeg fikk en oppskrift på sjokoladekake av min mor igår som jeg bare må dele med dere! Den var utrolig god og veldig saftig :icon_razz: Langpannesjokoladekake 400gr smør/margarin 8ss kakao 4,5 dl vann Kokes opp Kjøl det litt ned, bland så i: 4 egg 1 boks rømme 9dl sukker 2ts natron 2ts salt 9 dl hvetemel stekes 180grader ca 30/40 min Krem 100g smør 6ss kaffe 4ss kakao 2ts vaniljesukker melis til den er passe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iselilja Skrevet 17. september 2005 Forfatter #2 Del Skrevet 17. september 2005 PS: Den er best om den får stå en dag eller mer før den spises. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 17. september 2005 #3 Del Skrevet 17. september 2005 Den bruker jeg også. Tror Tex og gjør det, om jeg ikke husker helt feil. Nydelig, saftig kake! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 18. september 2005 #4 Del Skrevet 18. september 2005 Du husker ikke feil, det er nøyaktig den samme oppskriften. ungene kaller den bare mammas superduperspesialgodsjokoladekake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bluebird i. i. Skrevet 18. september 2005 #5 Del Skrevet 18. september 2005 Den har jo omtrent nøyaktig samme oppskrift som Barnehagens beste sjokoladekake , så jeg tviler ikke på at den er god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fluesopp Skrevet 18. september 2005 #6 Del Skrevet 18. september 2005 siden alle dere sier at den er god må jeg nesten prøve den. elsker å bake. så det er bra med noen nye oppskrifter :-D takk for oppskriften Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Revenka Skrevet 18. september 2005 #7 Del Skrevet 18. september 2005 Den ser god ut. Må teste den neste gang jeg skal lage kake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nella Skrevet 21. september 2005 #8 Del Skrevet 21. september 2005 Siden alle skryter av denne står den i ovnen nå. Svigers er stor fan av sjokoladekake og kommer på middag i morra Håper å imponere litt da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 22. september 2005 #9 Del Skrevet 22. september 2005 PS: Den er best om den får stå en dag eller mer før den spises. ← :grine2: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. september 2005 #10 Del Skrevet 23. september 2005 Siden alle skryter av denne står den i ovnen nå. Svigers er stor fan av sjokoladekake og kommer på middag i morra Håper å imponere litt da ← ble den godkjent?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nella Skrevet 23. september 2005 #11 Del Skrevet 23. september 2005 å ja Han stod for mesteparten av kakespisinga gitt. Kjempegod kake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 24. september 2005 #12 Del Skrevet 24. september 2005 Husk at kaken skal prikkes med en strikkepinne når den er romtemperert ( før den blir kald) og før du har på glasuren. Poenget er nemlig at noe av glasuren skal trekke ned i kaka Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Primula Skrevet 24. september 2005 #13 Del Skrevet 24. september 2005 Høres deilig ut. men jeg lurer på en ting, men denne kaka stå i kjøleskap? Jeg har ikke plass til en langpanne i kjøleskapet mitt... Men den går kanskje fort unna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 24. september 2005 #14 Del Skrevet 24. september 2005 Den smaker iallefall best når den er kjøleskapskald. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. september 2005 #15 Del Skrevet 24. september 2005 Jeg tror det er omtrent akkurat samme oppskrift jeg har pleid å bruke, fikk den av ei som heter Marit, og den er derfor oppkalt etter henne "her i huset". Fint å se igjen oppskriften, jeg roter den alltid bort... Den er kjempegod og veldig lett å lage (les: blir aldri mislykka) selv for meg som baker en gang hvert skuddår:-) Trenger ikke stå i kjøleskap, men kan bli litt tørr i kantene om den ikke står kjølig (feks i en kjeller). Kan fryses med stort hell også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå