Iselilja Skrevet 17. september 2005 #1 Skrevet 17. september 2005 Jeg fikk en oppskrift på sjokoladekake av min mor igår som jeg bare må dele med dere! Den var utrolig god og veldig saftig :icon_razz: Langpannesjokoladekake 400gr smør/margarin 8ss kakao 4,5 dl vann Kokes opp Kjøl det litt ned, bland så i: 4 egg 1 boks rømme 9dl sukker 2ts natron 2ts salt 9 dl hvetemel stekes 180grader ca 30/40 min Krem 100g smør 6ss kaffe 4ss kakao 2ts vaniljesukker melis til den er passe
Iselilja Skrevet 17. september 2005 Forfatter #2 Skrevet 17. september 2005 PS: Den er best om den får stå en dag eller mer før den spises.
-Fisken- Skrevet 17. september 2005 #3 Skrevet 17. september 2005 Den bruker jeg også. Tror Tex og gjør det, om jeg ikke husker helt feil. Nydelig, saftig kake!
Gjest Gjesta Skrevet 18. september 2005 #4 Skrevet 18. september 2005 Du husker ikke feil, det er nøyaktig den samme oppskriften. ungene kaller den bare mammas superduperspesialgodsjokoladekake
Gjest bluebird i. i. Skrevet 18. september 2005 #5 Skrevet 18. september 2005 Den har jo omtrent nøyaktig samme oppskrift som Barnehagens beste sjokoladekake , så jeg tviler ikke på at den er god.
fluesopp Skrevet 18. september 2005 #6 Skrevet 18. september 2005 siden alle dere sier at den er god må jeg nesten prøve den. elsker å bake. så det er bra med noen nye oppskrifter :-D takk for oppskriften
Gjest Revenka Skrevet 18. september 2005 #7 Skrevet 18. september 2005 Den ser god ut. Må teste den neste gang jeg skal lage kake
Nella Skrevet 21. september 2005 #8 Skrevet 21. september 2005 Siden alle skryter av denne står den i ovnen nå. Svigers er stor fan av sjokoladekake og kommer på middag i morra Håper å imponere litt da
Gjest LoisLane Skrevet 22. september 2005 #9 Skrevet 22. september 2005 PS: Den er best om den får stå en dag eller mer før den spises. ← :grine2:
Gjest Gjest Skrevet 23. september 2005 #10 Skrevet 23. september 2005 Siden alle skryter av denne står den i ovnen nå. Svigers er stor fan av sjokoladekake og kommer på middag i morra Håper å imponere litt da ← ble den godkjent??
Nella Skrevet 23. september 2005 #11 Skrevet 23. september 2005 å ja Han stod for mesteparten av kakespisinga gitt. Kjempegod kake.
Gjest Gjesta Skrevet 24. september 2005 #12 Skrevet 24. september 2005 Husk at kaken skal prikkes med en strikkepinne når den er romtemperert ( før den blir kald) og før du har på glasuren. Poenget er nemlig at noe av glasuren skal trekke ned i kaka
Gjest Primula Skrevet 24. september 2005 #13 Skrevet 24. september 2005 Høres deilig ut. men jeg lurer på en ting, men denne kaka stå i kjøleskap? Jeg har ikke plass til en langpanne i kjøleskapet mitt... Men den går kanskje fort unna
Gjest Gjesta Skrevet 24. september 2005 #14 Skrevet 24. september 2005 Den smaker iallefall best når den er kjøleskapskald.
Gjest Gjest Skrevet 24. september 2005 #15 Skrevet 24. september 2005 Jeg tror det er omtrent akkurat samme oppskrift jeg har pleid å bruke, fikk den av ei som heter Marit, og den er derfor oppkalt etter henne "her i huset". Fint å se igjen oppskriften, jeg roter den alltid bort... Den er kjempegod og veldig lett å lage (les: blir aldri mislykka) selv for meg som baker en gang hvert skuddår:-) Trenger ikke stå i kjøleskap, men kan bli litt tørr i kantene om den ikke står kjølig (feks i en kjeller). Kan fryses med stort hell også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå