Gå til innhold

Mindre Snapkanaler


PimPam

Anbefalte innlegg

Hvilke «mindre» snapkanaler følger du, som du liker eller finner underholdende? Jeg synes ofte snapperne på disse kanalene ikke «prøver» like hardt som de på de større (Joviale, Foreldrebanden, Mammahjerter), og derfor er mer behagelige å følge med på. Vil gjerne ha tips til nye å følge! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg fulgte en slik "Hordaland" snap eller hva det het. Der var det etterhvert veldig unge jenter som snudde seg og viste puppene midt i mattetimen (på vgs?) og slike ting. Måtte blocke etterhvert da såpass ungt er en brannfelle uansett hvordan man ser på det. 

Har også fulgt "Skjeggesnap". Aftenpostens utsendte medarbeider til Russland og Hviterussland. Hun dekker en del demonstrasjoner og slikt som er interessante å se fra "bakken". Og hvor inntrykket fra artiklene og tv gjerne viser et mindre autentisk bilde. Dessverre poster'a en del om mus på kjøkkenet og sønnen og annet ræl.

Har ellers sjelden fulgt en kanal i snap uten å angre på det. Det blir spam. Mediet funker vel best til å følge venner. Synes plattformen ikke egner seg til slik "følging". 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...