AnonymBruker Skrevet 14. juni 2021 #1 Skrevet 14. juni 2021 Kafeen rundt hjørnet har har så sinnsykt god karridressing! Men jeg fulgte oppskrift jeg fant på nettet(creme fraishe, karri og salt) og den ble virkelig ikke god. Brukte først like mye karri som oppskriften sa, men økte ganske mye for den smakte jo kun creme fraishe, men ble ikke noe godt da heller. Så hva er deres oppskrift på skikkelig god karridressing? Anonymkode: c1353...117
Rumle Skrevet 14. juni 2021 #2 Skrevet 14. juni 2021 Jeg vil også ha en god oppskrift på dette, så her følger jeg med 1
Rumle Skrevet 14. juni 2021 #3 Skrevet 14. juni 2021 Her bruker de rømme og majones blant annet. Sikkert godt med bittelitt flytende honning også https://kvardagsmat.no/2014/07/28/chicken-curry-wrap/
enkefru Skrevet 14. juni 2021 #4 Skrevet 14. juni 2021 Blanding av rømme og majones, mer majo enn rømme. Lake fra ananasboks, pepper og selvsagt masse karri 👌 1
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2021 #5 Skrevet 15. juni 2021 Pleier å lage med 50\50 rømme og majones, smak til med karri, salt, pepper, hvitløkspulver og chilipulver ☺️ La den gjerne stå en par timer, helst over natta. Da blir smaken mer intens. Anonymkode: 3e881...7cc 2
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2021 #6 Skrevet 15. juni 2021 AnonymBruker skrev (På 14.6.2021 den 13.22): Kafeen rundt hjørnet har har så sinnsykt god karridressing! Men jeg fulgte oppskrift jeg fant på nettet(creme fraishe, karri og salt) og den ble virkelig ikke god. Brukte først like mye karri som oppskriften sa, men økte ganske mye for den smakte jo kun creme fraishe, men ble ikke noe godt da heller. Så hva er deres oppskrift på skikkelig god karridressing? Anonymkode: c1353...117 Jeg vet denne går i en helt annen retning enn creme fraiche,men den er virkelig verdt å prøve 😍 https://www.thegarlicdiaries.com/creamy-vegan-cashew-curry-sauce/#tasty-recipes-4825-jump-target Anonymkode: c6c12...e8a 2
AnonymBruker Skrevet 16. juni 2021 #7 Skrevet 16. juni 2021 AnonymBruker skrev (21 timer siden): Jeg vet denne går i en helt annen retning enn creme fraiche,men den er virkelig verdt å prøve 😍 https://www.thegarlicdiaries.com/creamy-vegan-cashew-curry-sauce/#tasty-recipes-4825-jump-target Anonymkode: c6c12...e8a Har dessverre ikke blender Skulle gjerne prøvd denne da. Prøvde ca.60/40 majones og rømme med karri og andre krydder. Fungerte bedre enn creme fraishe og karri, men ikke like god som den på kafeen. Tror jeg må spørre om oppskrift! Takk for alle svar🥰 Ts Anonymkode: c1353...117 1
Snabeltann Skrevet 23. juni 2021 #8 Skrevet 23. juni 2021 Jeg lager den enklere, men blir god lettrømme 1/2 boks, en ts sukker, litt salt, og karri.
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2021 #9 Skrevet 23. juni 2021 1/3 rømme 2/3 majo Karri, salt, pepper, sitron. Har oppi rød paprika, epler, mais og evt annanas hvis du liker det. Litt cayenne pepper og paprika pulver 😊 (det er oppskeiften på kafen jeg jobber på, beklager at den er så upresis, men vi smaker den bare til) Anonymkode: e9bb4...74d
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2021 #10 Skrevet 23. juni 2021 Men bruk karripasta, ikke fiskebollekarri. Anonymkode: 074cb...4de
applestories Skrevet 23. juni 2021 #11 Skrevet 23. juni 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Men bruk karripasta, ikke fiskebollekarri. Anonymkode: 074cb...4de Hva er fiskebollekarri?
Brunhilde Skrevet 23. juni 2021 #12 Skrevet 23. juni 2021 applestories skrev (5 timer siden): Hva er fiskebollekarri? Tipper det er det gule karripulveret du får på glass
applestories Skrevet 25. juni 2021 #13 Skrevet 25. juni 2021 Brunhilde skrev (På 23.6.2021 den 21.31): Tipper det er det gule karripulveret du får på glass Min karri er i plastboks, kjøpt da jeg bodde i Uganda. Tviler på de hadde hørt om fiskeboller, men krydder var det mye av 😄 Karri på fiskeboller har jeg kun hørt om på KG. Kan dette være et østlandsfenomen?
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2021 #14 Skrevet 25. juni 2021 Her bruker vi karri på fiskepudding og. På Vestlandet 😊 Anonymkode: 6bb61...38d
Brunhilde Skrevet 25. juni 2021 #15 Skrevet 25. juni 2021 applestories skrev (46 minutter siden): Min karri er i plastboks, kjøpt da jeg bodde i Uganda. Tviler på de hadde hørt om fiskeboller, men krydder var det mye av 😄 Karri på fiskeboller har jeg kun hørt om på KG. Kan dette være et østlandsfenomen? Godt mulig, jeg har aldri, og har heller ikke til hensikt å gjøre det nå, smakt fiskeboller i karri. Jeg bruker currypaste noen ganger og karry i pulverform som jeg fikk av en sjømann som hadde kjøpt i India. Begge smaker atskillig bedre enn glassene vi finner på Rema1000 eller Meny
Leonetta Skrevet 27. juni 2021 #16 Skrevet 27. juni 2021 Brunhilde skrev (På 25.6.2021 den 21.41): Godt mulig, jeg har aldri, og har heller ikke til hensikt å gjøre det nå, smakt fiskeboller i karri. Jeg bruker currypaste noen ganger og karry i pulverform som jeg fikk av en sjømann som hadde kjøpt i India. Begge smaker atskillig bedre enn glassene vi finner på Rema1000 eller Meny Fiskeboller i hvitsaus med karri er jo nydelig, trodde alle hadde smakt det? I hverfall en vanlig middagsrett her. Og vi bor i N-Norge 😊 5
AnonymBruker Skrevet 27. juni 2021 #17 Skrevet 27. juni 2021 En ting å huske på er at karri er ikke alltid karri, altså det samme. Karri er en blanding av mange forskjellige krydder (f.eks. gurkemeie, pepper, koriander, cayennepepper, muskat, ingefær, kanel, kryddernellik, sennep, kardemomme og spisskummen), så man får karri-varianter som kan variere endel på smak. Hva tenkte du å bruke karridressingen til? Anonymkode: ad45c...191 1
Brunhilde Skrevet 27. juni 2021 #18 Skrevet 27. juni 2021 Leonetta skrev (2 timer siden): Fiskeboller i hvitsaus med karri er jo nydelig, trodde alle hadde smakt det? I hverfall en vanlig middagsrett her. Og vi bor i N-Norge 😊 Og heldigvis ikke noe jeg har fått servert verken hjemme eller borte. Fiskeboller i skikkelig god hvitsaus med gulrøtter derimot, det er godt, det!
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2021 #19 Skrevet 29. juni 2021 Hvit saus er jo fullstendig intetsigende, selv med nyrevet muskat i. Så de som liker smakløs mat må gjerne få beholde den hvite sausen til fiskebollene sine. Karri løfter det hele opp og gjør det skikkelig godt. Har fått det servert i alle landsdeler. De eneste jeg kjenner som tviholder på den hvite sausen er over 70 . Anonymkode: 3ae0b...93c 1
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2021 #20 Skrevet 29. juni 2021 Brunhilde skrev (På 27.6.2021 den 21.29): Og heldigvis ikke noe jeg har fått servert verken hjemme eller borte. Fiskeboller i skikkelig god hvitsaus med gulrøtter derimot, det er godt, det! Du burde prøve med karri. Knallgodt. Anonymkode: f1a9a...779
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå