Spell Skrevet 9. april 2021 #21 Del Skrevet 9. april 2021 Oppbevarer gulosten i plastpose, posen overføres til ny ost om den blir spist raskt og er fin og hel. Osteklokker/boks har jeg dårlig erfaring med, enten blir osten våt eller tørr. I pose har jeg ikke opplevd noen av delene (med mindre posen har havnet innerst i kjøleskapet mot veggen). Jeg mener plast er et veldig bra materiale for å bevare mat, så lenge det havner i avfallet, og ikke andre steder. Vi bruker slike tynne brødposer som ikke veier stort eller krever spesielt mye å fremstille, sammenlignet med produksjon av mer mat eller andre ting. Har også brukt litt tykkere zip lock poser, men av en eller annen grunn synes vi det er litt styr å vaske de posene 😅 Har dog vurdert å prøve slik Easycheese, men vil vente litt til den har vært på markedet en stund evt. Designet/den store skrifta var også så stygt synes jeg, har en tendens til å lese/se på alt mulig når det står på frokostbordet 😂 men ser nå at de faktisk selger i sort også! Så de blir sikkert finere etterhvert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 10. april 2021 #22 Del Skrevet 10. april 2021 Har prøvd EasyCheese, det kom i hus som en gave. Den ble litt for stor, kunne ikke se fordelen med den vs. måten vi vanligvis oppbevarer hvitost - i original forpakning, i liten plastpose ned en klype på. EasyCheese er derfor forvist til kjelleren for nå. Brunost klarer seg helt fint i egen forpakning med ostelokk på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå