Gå til innhold

Lam i påsken: Tilberedning og tilbehør?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvis du lager lam i påsken, hvordan tilbereder du det, og hva har du som tilbehør?

Selv pleier jeg å ha lam en eller to ganger i løpet av påskedagene (hvis jeg får tak i kje har jeg det en av dagene i stedet). Den ene gangen lager jeg langtidsstekt kjøtt eller gryte (av feks skank eller bog) med midtøstensk vri, dvs aromatiske krydder, kanskje litt tørket frukt, og couscous eller safranris til, den andre gangen lager jeg rosastekt lammelår/ flatbiff/ mørbrad med fløtegratinerte poteter, rødvinssaus og grønnsaker.

I år klarer jeg imidlertid ikke å bestemme meg for grønnsakstilbehøret til lam og fløtegratinerte poteter, så jeg tenkte å spørre her for litt inspirasjon. Gi meg dine beste tips! :) 

Anonymkode: 9460f...907

Skrevet

Tenkte å lage lammekubbe ja, samme som deg, fløtegratinerte poteter. Tror jeg vil ha rødvinssaus, gulrotpurre, asparges og stekt sopp til.

Skrevet

Det var det med å se trådene når de er aktuelle, men... Jeg har lammelår på langtidssteking nå. Det serveres med rotgrønnsaker, bønner, rødvinssaus og hasselbackpoteter. Tror det kan bli godt. :)

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...