Gå til innhold

¤Lille*Min*Sin¤


Gjest WaterWaves
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest WaterWaves

Hallo alle sammen!

Jeg har tittet litt i noen av dagbøkene her, og jeg fant ut at jeg også burde lage meg en kanskje! Jeg kan ikke love at jeg har så mye å fylle den med da ;)

Livet mitt er dessverre ikke sååååå spennende!

Men kan da starte med å fortelle litt om meg selv da! Jeg er 24 år og fyller 25 neste måned! Jeg bor i Drammen sammen med mamma og stefar og en liten katt som er kjempesøt, han heter Tussi. :) Jeg må prøve å legge ut bilde av ham her, han er så søt!

Ellers så prøver jeg å få meg jobb. Jeg har gått hjemme de siste årene på grunn av min angst men jeg prøver å komme meg over det nå! Jeg er blitt mye bedre, før var det så ille at jeg ikke turte å gå i butikken en gang :tristbla: Det hender fortsatt at jeg ofte blir deppa men jeg klarer å kontrollere det for det meste, et par piller hver dag og jeg blir som ny :)

Hehe, ikke fortell det til mamma, :P men jeg stod opp for bare en time siden :sjenert: Men det er fordi jeg satt oppe i natt og chattet med et par venner som også lider av angst. Jeg har aldri møtt dem før, men de er hyggelige og jeg regner dem som mine beste venner :)

Nå må jeg gå å ta meg noe frokost! Og etterpå skal jeg surfe litt mer her på forumet! Virker som et koselig sted! Hadet så lenge! :kghjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Madeleine

Gratulerer med dagbok :blomst:

Gleder meg til å følge med deg videre her i dagboken.

Håper du koser deg her på forumet og at du har en fin helg :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest WaterWaves

madeleine:Tusen takk :klem: Jeg håper jeg glir inn i dette lille nettsamfunnet ganske fort! Det ser jo ut som dere har det knall her ;)

MrsL og Mrs. Potter: Takk skal dere ha :):klem:

I dag har jeg fått vasket klær og gått på bensinstasjonen for mamma og stepappa. Jeg vet det ikke er en så big deal for dere, men for meg er dette et stort steg, siden jeg har sosial-angst! Foreldrene mine er også ganske stolte av meg, og vi har snakket om at jeg skal flytte ut snart. De mener jeg er for gammel til å bo hjemme, men jeg føler det er tryggest.

I går ble jeg overrasket av to venninder som ba meg med på en liten sammenkomst hjemme hos dem med få folk. Jeg kan takle få folk, så jeg takket ja. Da jeg kom ditt utpå kvelden var det bråk og støy fra huset vi skulle være i, og skjønte det var fest der. Jeg gikk likevel inn, naive meg tenkte kanskje de bare så en bråkete film. Men den gang ei, det var full fyllefest! Og jeg som er så redd for alkoholen! Jeg tok et par shotter med sprit, og merket depresjonene kom med en gang. Gikk hjem klokken 1 og hang over toalettet og kastet opp hele natten, jeg ble så kvalm. Kvalm av meg selv og det jeg hadde gjort, drukket! Kvalm over alle menneskene, de trodde sikkert jeg var helt koko og dum. :kvalm:

Våknet med fylleangst i dag da, som så smått begynner å gå over. Har jo vært og handlet og alt mulig. :(

Jeg sitter og har frysninger for i morgen. Da alle skal til sitt, jobb eller skole, og jeg blir sittende hjemme som et utskudd uten jobb og penger. Slik er det alltid. Jeg er alltid hjemme.

Nei huff, nok om det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Madeleine

Så dumt med den fyllefesten du havnet på i går, var ikke akkurat det du trengte og så med fylleangst dagen etterpå. Ikke noe gøy det nei.

Godt å høre at du føler deg bedre nå.

Jeg syns du har vært kjempeflink som klarte å gå til bensinstasjonen i dag.

Uavhengig av hva andre mener, et stort eller lite skritt er et viktig skritt i riktig retning. Er stolt av deg jeg :Nikke:

Håper du får en bra dag i dag videre :klem:

Tenker på deg og her har du en liten "belønning" fordi du var så flink i dag :smilyblomst:

Ta vare på deg selv :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg synes du kan være stolt av deg selv Waterwaves, etter dagens bragd. Sterkt gjort, og imponerende.

I forhold til gårsdagens fest med drikking synes jeg ikke du skal legge for stor bør på skuldrene dine. Det er slik som skjer. Alle kan gjøre feil. Forhåpentligvis husker du dette hvis du skal komme opp i en slik situasjon ved en senere anledning, og gjør det dermed ikke igjen. Det er jo det som er det viktigste.

Du sier du er mye hjemme. Alene. Har du ting som du liker å gjøre, som gjør dagene finere, selv om du ikke gjør så mye utenfor?

Jeg er ikke veldig sosial, og jeg bruker mye tid hjemme. Men jeg har ting som er viktige for meg som gjør at jeg trenger tid alene, hjemme. Innenfor alt annet. Hvordan skulle jeg ellers takle alt det andre?

Har du en hobby? Det kan jo være alt i fra maling, tegning, bok-lesning, film, design, fotografering osv - i det uendelig.

Uansett, håper søndags kvelden din blir fint :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest WaterWaves

Madeleine: :klem: Tusen takk for varmende svar. Jeg har kommet meg fra den festen og angsten nå, så alt er egentlig ganske vel i dag. Har kikket på brukeren Reddelinnea her inne og får så dårlig samvittighet av å sitte og klage, siden hun har mye verre problemer enn meg!

Og tusen takk for blomsten forresten :kys_2:

Freckles: :klem: Tusen takk! Jeg har det mye bedre allerede, jeg! Hadde bare en litt dårlig helg, men ting går nogenlunde bra i dag! :klem:

Virvelregn:Jeg lar meg ikke knekke så lett nei ;) Takk for oppmuntringen! Jeg har ingen hobby desverre, men liker veldig godt å gå turer her og kikke på elva, hestene og naturen. Det gir meg en ro, men det er jo dealen med å komme seg ut når en har angst fra før av.

Swan:Takk skal du ha Swan! :klem: Du virker så snill du! Jeg skal få flyttet ut så snart jeg er rede for det! Da skal jeg jammen meg klare meg! :ler:

I dag går ting så mye bedre! :klappe: Har vært på butikken, og tilogmed slått av en prat med kassadamen! Har for moro sett på leiligheter i avisene, og faktisk funnet noen som kunne være ideelle for meg! Kanskje dette er steget jeg bør ta? Men ikke enda.

Har hatt en venninde på besøk. Vi har bare sittet og pratet og drukket te, ordentlig koselig! Vi diskuterte alt fra jobben hennes til barna hennes og mannen hennes. Avogtil kan hun være litt selvsentrert, men siden jeg ikke tør å brette ut alt mitt til alle, er det flott at noen tar over samtalen. :roll:

Nå har jeg hengt opp tøy og er utslitt. Jeg har dårlig kondis, jeg.

Jeg vil så gjerne trene eller noe, men har angst for å gå på trening alene, og ingen vil være med å begynne. Tror jeg da, jeg har ikke tort å spørre enda. :sprettoy:

Vel, jeg får ta en titt rundt her da, før jeg logger av ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Madeleine

Kjempeflott at du har hatt en mye bedre dag i dag, det var kjekt å lese :)

Håper du får en god dag i morgen også.

Natta- natta :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest WaterWaves

Madeleine:Så fint det gleder deg, helt ærlig, blir så glad når alle andre er glade :):klem: Dette skal bli en gledesfylt dagbok! :ler:

Swan:Hei Swan! Det hjelper utrolig mye å lese om folk som har vært i samme situasjon som meg, og faktisk, FAKTISK har greid seg! :klem::klem::klem: Jeg har virkelig troen på meg selv nå, og jeg skal klare meg! Gud skal vite jeg skal klare meg! :sjarmor: Håper du får en "strålende aften" swanen min! :klem:

:vinke: Hei dagbokji! :ler:

I dag var jeg i svømmehallen med en venninde. Dessverre ble det mindre hyggelig enn vi ventet, siden jeg ble kjedelig behandlet både i hallen og badstuen.

Om jeg har skrevet noe annet, så har jeg nok løyvet. Jeg er langt ifra noen slank deilig dame. :cry: :grine::( Jeg er ganske så tykk, og dette blir et kontinuerlig problem i hverdagen min. Spesielt da jeg dukket opp i svømmehallen med bikini. Jada, jada, jeg VET at badedrakter skjuler magen og hele den visa, men jeg føler meg så gammel i det! Tilogmed badevakten begynte å knise av meg, blandt alle disse fjortiss-barna som tydeligvis ikke hadde sett noen mer frodige damer før.

Badstuen ble verre, plutselig var det visst ikke lov å ha håndkle på der inne engang!!! :sjokk: Ble helt satt ut, jeg! Det stod jo ikke noen lapp på veggen, men jeg fikk klar beskjed om å kle av meg. Så jeg gjorde så, siden jeg har angst for alt mulig rart. TABBE! Jentene som hadde fortalt meg jeg skulle være KLISS NAKEN, satt og fniste av meg. De tenkte vel at "hun som er så tjukk er vel ufattelig dum også!"

Ble ORDENTLIG såret!! :grine:

Resten av min "sporty" dag gikk med på å trøstespise og kose meg med en god film, Be Cool :) Den er litt kul syns jeg.

Nå er det snart leggetid for meg. Jeg gleder meg til å flytte ut, her er det jo ikke LOV av mamma og pappa å sitte på internett sent, siden de trenger søvnen!

Skal bli godt å komme ut!

Adios! :ler: :kyss:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest WaterWaves

:vinke: Sorry alle sammen!!!! PC'n min er så godt som kaputt, og jeg må levere den til en kamerat! Jeg blir uten internett på ubestemt tid.

Ta vare på dere selv så lenge :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Madeleine

Er det ikke typsik med disse pc'ene? At de skal drive og lage krøll på seg. Og du så var så godt i gang med dagboken din og alt.

Gleder meg til du kommer tilbake på nett igjen :)

Ta vare på deg selv i mellomtiden du også :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest WaterWaves

Madeleine: Joooo :ler: det er utrolig typisk! Jeg sitter nå på en vennindes PC da, så det er enda litt håp! :klappe:

Har ikke tid til å skrive så masse siden jeg sitter hos en venninde ;) Jeg har ikke bedrevet for mye de siste dagene, egentlig bare tatt livet med ro.

Også har jeg kanskje funnet meg leilighet!! :hoppe:

Ikke noe sikkert enda da så klart....

Vennene mine har allerede begynt å planlegge bursdagen min! :gratulerer: Skulle visst bli litt av et kalas det her! :ler:

Så i dag har jeg vært med min venninde i lekeparken med sønnen hennes og sittet og pratet om alt mulig som en kan prate om :) Hun er en flott venninde hun! :klem:

Angst har jeg ikke sett snurten av de siste dagene, og det vil jeg gjerne fortsette med også.

Jeg skal klare dette! :transe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest WaterWaves

Sumobryter::vinke: Liker ditt nick også! :ler: Du virker som ei jente som enten har selvironi og er fornøyd med seg selv uansett hva, eller så er du bare en tøysejente;) :klem:

Swan:Hei swan! :klem: Går opp og ned i disse dager, har ikke orket å tenke på noen leilighet akkurat nå for tiden. Er litt nedfor kan en si :grine:.

Men det kommer alltid lysere tider :blomst:

Hei alle sammen! Låner tante sin data, så jeg får holde meg litt oppdatert! :ler: I dag har jeg hatt en lang samtale med mamma om livet mitt, nå som jeg snart fyller 25 år. Hun mener jeg bør komme meg ut i jobb og flytte ut nå som hun og pappa er i en liten krise (vil ikke gå inn på det helst) og trenger tiden og huset for seg selv, og ikke har råd til å fø på meg mer :tristbla: . Hun kalte meg tilogmed en lat slamp som ikke gidder en døyt. Dette såret meg så mye som er mulig, i min periode! Jeg trenger tid for å leges, og det skjønner ikke hun! :roll:

Jeg har ikke vært med noen venner heller den siste tiden, orker ikke. De synes sikkert det samme som mamma :grine: og nå orker jeg snart ikke mer! Har tenkt å sove hos tante i natt, hun er iallfall omsorgsfull og snill og har alltid en sofa til låns som jeg kan sove på. :blomst:

Nå er jeg lei. Trett og lei av alt sammen, og sitter bare og hører på Leonard Cochen, han er det eneste som kan få meg i humør akkurat nå.

Klem til alle sammen :klem: Ting ordner seg vel...... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest WaterWaves

Hei søtnoser og natteravner :vinke:

Har endel å fortelle dere her, men vil helst ikke gå inn i detalj.

Det hele begynte da jeg var på butikken for ca 2 uker siden. Jeg hadde kjøpt inn en del kos siden det var helg og altmulig :) Gikk og skulle betale i kassa da plutselig jenta bak kassen sa mens hun slo inn varene "Er alt dette til deg???" som om jeg skulle være DET fettberget!! Jeg svarte så klart sannheten at ja, det var det. Jeg skulle slappe av alene hjemme den kvelden, og det var liksom en god del godteri men ikke for mye!!

Hun bare lo av meg, og de bak meg i køen kunne jeg se også stod og småhumret!!!!! :sur::forvirret:

Greit nok at jeg ikke er noe piece of mit som pornojentene, men herran heller, jeg er MEG! Og jeg trives som meg! :klappe::klappe::klappe:

Men dette var ikke grunnen til at jeg har vært borte så mye nei! Jeg fikk nemlig et aldri så lite sammenbrudd da jeg kom hjem, tok pappas barberblad og kuttet meg oppover lårene. Masse! Det er galt, jeg vet det, men det føltes så riktig da. Og så befriende.

Jeg har gjort dette en del, men selvfølgelig denne gangen oppdaget mamma det. Hun freaket så klart helt ut, og begynte å se på meg som en 14-åring fra nå av, sa hun.

Ble tvangsinnlagt umiddelbart etter en del prat med forskjellige folk (jeg vil helst ikke gå inn på det) og lå og fikk spesialbehandling i nesten to uker. :grine:

Jeg har jo ingenting der å gjøre!!!

Jeg er ikke gal. :tristbla:

Nå sitter jeg her hjemme igjen da. Er så rart å ha kommet hjem igjen.

Jeg vet de fleste vil tvile nå på at en blir lagt inn så raskt, men vi har spesielle "kontakter" siden det har vært endel problemer meg oppigjennom.

Så det var en spesial-innlegging vil jeg si :sjenert:

Jeg måtte tilogmed feire fødselsdagen min alene på anstalten. :gratulerer:

Unnskyld at jeg fremstår som så tragisk her, jeg mener det virkelig ikke.

Men jeg har gode nyheter! Jeg har fått jobb!! :klappe:

Jeg begynner neste uke å jobbe på McDonald's :klappe::klappe::klappe:

Jeg ville bare få ned det med kuttingen her i dagboken, for det er en del av livet mitt som nå er forbi, og jeg har startet med blanke ark. Skal snart flytte likeså. Så det blir flott :)

:klem: til alle som orket å lese dette.

Endret av WaterWaves
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Gir deg en stor :klem: Var da måte på til frekke folk på butikken :frustrert: Håper du har det litt bedre i skrivende stund :troest: Du har jo ikke fått noen gratulasjoner her, så GRATULERER :bursdag: Håper du iallefall hadde koselig på dagen din. Så fint at du har fått deg jobb. Deilig med litt penger :sjarmor: Lykke til med den :)

Nå skal jeg ut og fly :overrasket: Grøss.. Og det er _det_ været ute... :sur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

×
×
  • Opprett ny...