AnonymBruker Skrevet 7. februar 2021 #1 Skrevet 7. februar 2021 Hvis jeg blokkerer noen på Facebook, kan de da se det? Og kan jeg se noe som helst fra dem, for eksempel at de har likt noe som en av våre felles venner har lagt ut? Anonymkode: 6a0b9...c06
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2021 #2 Skrevet 7. februar 2021 For begge parter er det som om den andre forsvinner fullstendig fra facebook. Anonymkode: 89cd8...a9c
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2021 #3 Skrevet 7. februar 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): For begge parter er det som om den andre forsvinner fullstendig fra facebook. Anonymkode: 89cd8...a9c Flott! Anonymkode: 6a0b9...c06
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå