Gå til innhold

Hvilke poteter bruker du mest?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Mandelpotet og kerrs pink 

Anonymkode: 56776...252

Skrevet

Alt som er kokefaste, spiser ikke melne poteter.

Anonymkode: dcea8...f27

Skrevet

Asterix-poteter. Tilberedes mest kokt eller stekt i ovnen i potetbåter. 

Skrevet

Asterix og mandel

Anonymkode: 236e2...b37

  • Liker 1
Gjest Linny111
Skrevet

Maris piper. Bruker til potetmos og gryteretter og sånn.

Skrevet
burgut skrev (2 timer siden):

Asterix-poteter. Tilberedes mest kokt eller stekt i ovnen i potetbåter. 

 

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Asterix og mandel

Anonymkode: 236e2...b37

Er Asterix bedre enn Beate? Eller er de ganske like?

Anonymkode: 56776...252

Skrevet
Catalina Culès skrev (På 7.2.2021 den 10.06):

Asterix og Folva tror jeg.

Men kjøper kun nypoteter når de er i butikken. 

Hvor kjøper du de?

Anonymkode: 56776...252

Skrevet

Mandel og amandine. 

Anonymkode: bec5a...8ba

Skrevet

Jeg bruker bare de vanlige potetene og koker dem. Er litt kjedelig der. Eller så liker jeg pommes Frits. Lager også potetstappe.

Skrevet
AnonymBruker skrev (På 15.2.2021 den 20.25):

Hvor kjøper du de?

Anonymkode: 56776...252

Kjøpte Folva på en Remabutikk i helgen som var. Likte potetene godt, blir gjenkjøp her. 

Anonymkode: d350a...2e8

Skrevet

Folva og Beate

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Kjøpte Folva på en Remabutikk i helgen som var. Likte potetene godt, blir gjenkjøp her. 

Anonymkode: d350a...2e8

😮 har ikke sett det på rema her🤔 var det i pose?

Anonymkode: 56776...252

Skrevet

Akevitt. Tilbereder de ved å helle opp i et glass.

Anonymkode: 3126b...a48

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 15.2.2021 den 20.25):

Hvor kjøper du de?

Anonymkode: 56776...252

Coop OBS.

Skrevet

Jeg har kjøpt kun Amandine poteter de siste årene. De er gode og "lette" i smaken. Finnes i både små og store.

Noen ganger kutter jeg dem opp i båter, vender dem i litt olivenolje i en bolle, og så fordeler jeg potetbåtene utover et stekebrett (dekket med alu.folie), og krydrer jeg dem. Krydder etter egen smak, jeg bruker ofte hvitløkspepper. Stekes i 25-35 minutter (avhengig av hvor store potetbitene er) på 200-180 C.

Andre ganger koker jeg dem bare på vanlig måte.

Skrevet
PetterKanin skrev (På 6.2.2021 den 17.32):

Pimpernell da det er det vi dyrker. Koker dem.

Smaker lite forskjell på poteter.

 

Fredelig skrev (På 7.2.2021 den 10.20):

Pimpernell!

 

NymeriaRhoynar skrev (På 7.2.2021 den 10.20):

Pimpernell fordi den eneste potetbonden jeg vet om sa at han brukte det. Jeg regner med at han visste hva han snakka om. Han er i hvert fall det næreste jeg kommer en ekspert på området.

Aldri kjøpt pimpernel selv, så vet ikke om jeg har smakt den. Har hørt at den har en litt spesiell smak? Hvordan er den sammenliknet med andre? 

Anonymkode: 56776...252

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 timer siden):

 

 

Aldri kjøpt pimpernel selv, så vet ikke om jeg har smakt den. Har hørt at den har en litt spesiell smak? Hvordan er den sammenliknet med andre? 

Anonymkode: 56776...252

Den smaker potet, i  likhet med de andre.

Skrevet

Astreix.

Anonymkode: 0247d...9de

Skrevet

kjøper gjerne de minste potetene, amandine, perlepotet osv. Fordi jeg er urålmodig! Og spiser lite potet, så trenger ikke være billigste. Mandel er godt og så ringerikspotet,nam!

Anonymkode: 89e40...874

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...