rmor Skrevet 2. februar 2021 #1 Skrevet 2. februar 2021 Hei. Jeg skal lage nakkekoteletter i ovn (bruner de i panne først) og lurer på om jeg kan bruke varmluft istedet for vanlig. Grunnen til at jeg spør er fordi jeg også skal lage potetbåter i ovnen og de syns jeg blir best når jeg bruker varmluft. Noen som har erfaring med dette? Vil steketiden bli den samme?
Pappi Skrevet 2. februar 2021 #2 Skrevet 2. februar 2021 Steketid generelt vil bli lengre når jo mer du fyller ovnen. Legg folie over kotelettene etter noen minutter så slipper du at de tørker for mye ut fra varmluften. 1
rmor Skrevet 2. februar 2021 Forfatter #3 Skrevet 2. februar 2021 Pappi skrev (21 minutter siden): Steketid generelt vil bli lengre når jo mer du fyller ovnen. Legg folie over kotelettene etter noen minutter så slipper du at de tørker for mye ut fra varmluften. Ok. Takk for svar. Jeg får prøve meg fram angående hvor lenge de skal stå i ovnen.
Fru Uperfekt Skrevet 3. februar 2021 #4 Skrevet 3. februar 2021 rmor skrev (12 timer siden): Hei. Jeg skal lage nakkekoteletter i ovn (bruner de i panne først) og lurer på om jeg kan bruke varmluft istedet for vanlig. Grunnen til at jeg spør er fordi jeg også skal lage potetbåter i ovnen og de syns jeg blir best når jeg bruker varmluft. Noen som har erfaring med dette? Vil steketiden bli den samme? Dropp å forsteke de, de blir perfekte og med ovnsteking så mindre oppvask på deg 🙂 3
rmor Skrevet 3. februar 2021 Forfatter #5 Skrevet 3. februar 2021 Fru Uperfekt skrev (13 timer siden): Dropp å forsteke de, de blir perfekte og med ovnsteking så mindre oppvask på deg 🙂 Hvor lenge bør de stå ved bruk av varmluft da? Og hvor mange grader?
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2021 #6 Skrevet 3. februar 2021 Du sier du ønsket å forsteke og da er jo hele jobben gjort. Har du kjøpt koteletter i vanlig butikk, altså ikke hos slaktern, så er kotelettene så tynne at de faktisk er gjennomstekt innen du har fått skorpe på dem i panna. Anonymkode: 35207...79a
Fru Uperfekt Skrevet 3. februar 2021 #7 Skrevet 3. februar 2021 rmor skrev (6 timer siden): Hvor lenge bør de stå ved bruk av varmluft da? Og hvor mange grader? Har ikke kokeboken min her, men mener det er 30min 180 grader, snues etter 15 1
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2021 #8 Skrevet 3. februar 2021 6 hours ago, AnonymBruker said: Du sier du ønsket å forsteke og da er jo hele jobben gjort. Har du kjøpt koteletter i vanlig butikk, altså ikke hos slaktern, så er kotelettene så tynne at de faktisk er gjennomstekt innen du har fått skorpe på dem i panna. Anonymkode: 35207...79a Ehhh. Nei.. Anonymkode: 88b88...fae
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå