Gå til innhold

After Eight kake


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

After Eight kake!

4 egg

2 dl sukker

250 gr malte mandler

1 dl maizennamel

3 ss kakao

1/2 ts bakepulver

Pisk tykk eggedosis, bland inn det tørre med lett hånd.

200 grader i ca 30 min.

La kaken stå litt i formen før den hvelves.

Fyll:

1/2 l fløte

1 pk After Eight

4 striper kokesjokolade

1/4 l fløte (se beskrivelse)

Kok opp 1/2 l fløte på svak varme. Ta kjelen av platen og ha i sjokoladen.

Rør til alt er oppløst, avkjøl og sett den kaldt 1 døgn.

Del kakebunnen, pisk den avkjølte massen til krem,bland den sammen med krem fra 1/4 l fløte. Pass på å ta av noen After Eight sjokolader til pynt.

Dette er en nydelig og mektig kake, lykke til!!

Klem Jorun :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...