Tradegy Skrevet 8. februar 2021 Forfatter #61 Skrevet 8. februar 2021 Hadde ikke trodd det var så mange type pepper!Åpenbart mye å lære her
Tradegy Skrevet 8. februar 2021 Forfatter #62 Skrevet 8. februar 2021 Tips til hva slags type pepper som er bra?
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2021 #63 Skrevet 8. februar 2021 Tradegy skrev (På 2.2.2021 den 19.18): Takk for at dere holder tråden i gang! Har siden trådstart investert i maldonsalt Men dere som er så dyktige; Har akkurat smakt røde linser. Slengte over litt tacokrydder og spiste det med spaghetti. Tips til hvordan jeg kan heve linser på smak? Det var mettende og ikke vondt, men tror jeg kan få mye godt ut av linsene Så gode dere er! Linsebolognese 1 fedd hvitløk 1 gulrot 1 løk 1 boks hakkede tomater 1 boks røde linser (skylles før bruk) 1 ts tørket oregano 1 ts tørket basilikum 200 g fullkornsspagetti vann god olivenolje til steking Finhakk grønnsakene og stek på middels varme i en jerngryte, og tilsett oregano. Når det har fått en gylden farge tilsetter du tomater og rører godt. Ha i vann, og eventuelt litt salt og pepper. La koke ½-times tid, før du tilsetter linsene og koker videre ½ time til. Kok pastaen etter anvisning på pakken. La renne av, men ta vare på litt av kokevannet. Bland pastaen med sausen. https://www.gogreen.no/oppskrifter/vegetarisk-taco-med-gronne-linser/ https://www.vegetarbloggen.no/2017/05/15/kremet-daal/ Anonymkode: 039e6...6ab
KillerKitty Skrevet 10. februar 2021 #64 Skrevet 10. februar 2021 Gressløk og salt bruker jeg på absolutt alt omtrent, ofte pepper og. Enkelt og greit 😛
MyMichelle Skrevet 10. februar 2021 #65 Skrevet 10. februar 2021 I tillegg til salt og pepper må jeg bare ha disse i krydderskapet: karri, ingefær, koriander, dill, gressløk, basilikum, oregano, hvitløkspulver, kanel, sitronpepper. Har også chili og piri piri som jeg ikke bruker noe særlig. Jeg synes safran smaker kjempegodt, men det er så dyrt at jeg sjelden kjøper det.
Alauda Skrevet 29. juli 2021 #67 Skrevet 29. juli 2021 Jeg har nylig oppdaget en for meg ny krydderblanding fra østre del av middelhavet og Midtøsten som heter Za'atar - den er nydelig, har brukt den til nesten alt nå i sommer . Du får den i typiske innvandrer-/grønnsaksbutikker. Ligner litt på provence-urteblanding, men har en "varmere"/rikere smak. https://www.feastingathome.com/zaatar-spice-recipe/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå