Thomasine Skrevet 23. januar 2021 #1 Skrevet 23. januar 2021 Skulle ha gjester, men så stengte alt ned pga. koronaen...😒 Så da sitter jeg med 3 kg kyllingfilet. Må fryses, men kunne tenkt meg tips til gode kyllingretter - ikke bare indisk...begynner å bli litt lei det...😉 Hva er din favoritt- kyllingrett i heimen?
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #2 Skrevet 23. januar 2021 Kylling med nudler og appelsin. https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/nudler-med-kylling-og-appelsin Anonymkode: 5feea...f28
Jytte Skrevet 23. januar 2021 #3 Skrevet 23. januar 2021 Thomasine skrev (3 timer siden): Skulle ha gjester, men så stengte alt ned pga. koronaen...😒 Så da sitter jeg med 3 kg kyllingfilet. Må fryses, men kunne tenkt meg tips til gode kyllingretter - ikke bare indisk...begynner å bli litt lei det...😉 Hva er din favoritt- kyllingrett i heimen? Langtidstekt oljet med pepper og salt og par fedd hvitløk. Rotgrønnsaker som du lager i wok. Server med chreme fraice eller rømme. Eller en salat. Brød for de som vil ha det.
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #4 Skrevet 23. januar 2021 Kyllingbryst i kremet saus med dijonsennep liker jeg godt, denne oppskriften har også sopp (det funker også fint uten): https://www.deliciousmagazine.co.uk/recipes/dijon-chicken-with-mushrooms/ Tilbehør kan feks være båtpoteter og grønne bønner. Anonymkode: df4d8...711 1
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #5 Skrevet 23. januar 2021 Hot kyllingsuppe (oppskrift på Tine.no) Enkel å lage i store porsjoner. Pleier å lage en stor gryte og fryse ned slik at vi har 3-4 middager. Enkelt å varme opp og servere med brød til. Anonymkode: 8d8f9...a03
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #6 Skrevet 23. januar 2021 Indisk kyllingsuppe fra Trine matblogg. Kylling satay Anonymkode: 9f921...0db 1
Pringle Skrevet 23. januar 2021 #7 Skrevet 23. januar 2021 Trinidadian Chicken Curry with Coconut Grits & Collard Greens Jeg forenkler den masse, bruker feks spinat eller grønnkål, eller frossen spinat, om jeg ikke har fersk.
Siluda Skrevet 23. januar 2021 #8 Skrevet 23. januar 2021 Kylling i mangosaus, oppskriften på godt. no f.eks. Absolutt favoritt kyllingrett her I huset. Bruker ofte hot mangochutny da, liker det litt spicy 😃
Meadow Skrevet 23. januar 2021 #9 Skrevet 23. januar 2021 Legger inn en skive Brie, surrer bacon rundt og steker i panne. Serverer med fløtegratinerte poteter, asparges og rødvinssaus. Eller lager en form med grønnsaker (poteter i båter, gulerot, løk, paprika, squash, for eksempel pluss litt olje i formen) og legger filet (én til hver) rå oppå. Krydrer. Inn i ovnen, 200 grader i en time. Saus ved siden av.
avent Skrevet 23. januar 2021 #10 Skrevet 23. januar 2021 Jeg pleier å hakke opp grønnsaker som hvitløk, løk, gul, grønn og rød paprika. Så steker jeg først kyllingen å har den oppi en panne med hermetiske tomater bruker 3 bokser, litt vann salt, pepper og chilly krydder. Har så stekte kyllingen oppi dette så steker jeg grønnsakene til sist og tilsetter litt sukker i tomatene. Til slutt tilsetter jeg fløte eller matfløte. Og lar dette småkoke til risen er ferdig. Risen setter jeg på først. Serverer med ris og hvitløksbaguetter. Har du tid så smell gjerne sammen en salat også 🙂 Barna mine elsker dette. Dette er veldig enkelt å lage og er ferdig før risen er ferdig kokt 👍 du kan bruke hvilke grønnsaker du vil og varier med forskjellig krydder.
Gjest Blondie65 Skrevet 23. januar 2021 #11 Skrevet 23. januar 2021 Meadow skrev (3 minutter siden): Legger inn en skive Brie, surrer bacon rundt og steker i panne. Serverer med fløtegratinerte poteter, asparges og rødvinssaus. Varianter av det innbakte kyllingbrystet: Bruk gjerne selbu blå eller en annen god blåmugg ost. Surr bacon rundt - eller velg spekeskinke. La kyllingbrystet bli brunt i pannen og etterstek i ovnen. Server med ris og en deilig salat. Det passer også med ovnsbakte rotgrønnsaker til denne retten.
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #12 Skrevet 23. januar 2021 Tagliatelle med kylling 😋 Den klassiske kylling, salat, ris og bearnaise Enchiladas bali kyllinggryte kreolsk kyllingpanne Anonymkode: f014b...926
Gjest Blondie65 Skrevet 23. januar 2021 #13 Skrevet 23. januar 2021 (endret) Mormors kylling tror jeg den het, fra et Rema 1000 hefte for lenge siden. Oppskriften er egentlig med kyllinglår men man tager hva man haver: Stek kyllinglåret i steiepannen - ha i fløte og sopp og krydre sauen med pepper og salt. Serveres med ovnsteikt pommesfrites, båtpoteter eller søtpotetfries. Legg kyllingen oppå fries på tallerkenen, hell saus over og dryss mandelflak på toppen. Endret 23. januar 2021 av Blondie65
Ullvott Skrevet 23. januar 2021 #14 Skrevet 23. januar 2021 Arvekyllingen og arvekyllingen med en vri fra Fru Timian. Jeg lager de som regel med min egen vri: legg til en grønnsak her, fjern en grønnsak der: alt etter hva jeg har i skapet og hva jeg har lyst på. 1
Gjest Føsleguri Skrevet 23. januar 2021 #15 Skrevet 23. januar 2021 Jeg lagde en kyllinggryte etter fri fantasi forrige uke med kyllingfilet, løk, gulrot, søtpotet, bønner, chilibønner, hermetiske tomater, tomatpuré og krydder. Smakte veldig godt og fin å fryse med for lettvint middag senere.
SoWhat? Skrevet 23. januar 2021 #16 Skrevet 23. januar 2021 Syns marinert er godt og litt ekstra når en har gjester. Marinade med lime og honning og div. annet som passer, er veldig godt. Hjemmelaget potetstappe og soppstuing, eller "bare" stekt sopp med rømme blir et godt måltid. Kan jo også servere en god salat med fetaost til.
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #17 Skrevet 23. januar 2021 Vil tro du kan lage denne med filet og, sausen er helt nyyyyydelig https://matpaabordet.no/2020/11/12/enkel-ovnsbakt-kylling-med-chili-og-kokosmelk/ Anonymkode: b86b3...f45 1
Thomasine Skrevet 23. januar 2021 Forfatter #18 Skrevet 23. januar 2021 Takk, her var det mye fint. 🙂👍🏼 Fylte fileter- skjærer man helt gjennom eller bare fylle en lomme med ost?
Meadow Skrevet 23. januar 2021 #19 Skrevet 23. januar 2021 Thomasine skrev (1 time siden): Takk, her var det mye fint. 🙂👍🏼 Fylte fileter- skjærer man helt gjennom eller bare fylle en lomme med ost? Jeg pleier å lage en lomme 😊
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #20 Skrevet 23. januar 2021 Denne er knallgod: https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/ovnsbakt-kyllingfilet-med-asiatisk-fløtesaus Anonymkode: 53144...d38
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå