AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #21 Skrevet 21. januar 2021 Denne uka ser sånn ut: Mandag: pastagrateng med sopp, rester av brokkolisalat. Tirsdag: shakshuka (egg i tomat-paprikasaus) og pitabrød. Onsdag: indisk (saag paneer, dal, ris og raita). Torsdag: blomkål-quesadillas, guacamole og syltet rødløk. Fredag: sushi (takeaway). Lørdag: sannsynligvis blir det bønneburgere med restene av guacamole og rødløk + potetbåter og salat av noe slag. Søndag: viltgryte. Anonymkode: 45e65...854
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #22 Skrevet 21. januar 2021 Mandag: risotto med sopp og kylling. Tirsdag: torsk med sandefjordsmør, båtpoteter, brokkoli. Onsdag: kylling i kremet kokos curry. Torsdag: Blomkålsuppe med brokkoli, ostehorn ved siden av. Fredag: enchiladas. Lørdag: Fisketaco med mangosalsa. Søndag: Kylling cacciatore. Anonymkode: edb9b...5d9
Kruset Skrevet 21. januar 2021 #23 Skrevet 21. januar 2021 Mandag: Stekt laks vendt i mel, saus av rømme, gulrøtter, brokkoli og poteter. Tirsdag: Stekt kyllingfilet, blomkålris, spinat og kyllingsaus. Onsdag: Meksikansk tomatsuppe med makaroni, ost, rømme, mais, peanøtter og løk. Torsdag: Ovnsbakt torsk med hermetiske tomater, squash, rødløk, paprika, persille, kikerter og chorizo. Fredag: Lammegryte med fufu. Lørdag: Kyllingquesadillas. Serveres med salsa og guacamole, muligens en salat. Søndag: Grateng med makaroni og bacon, kokte poteter og blomkål. 1
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #24 Skrevet 21. januar 2021 Ukesmeny denne uka: Mandag: masse rester av salat etc i kjøleskapet og noe kjøtt som gikk ut på dato, så det ble «klassikeren» salat med svinekotelett på toppen. (Som tåler å gjentas) Tirsdag: ingen var gira på (å lage) middag. Middag var brie og brød. Onsdag: stekt ris og laks teriyaki. Torsdag: her i huset lager man dobbel porsjon stekt ris. Alltid. Stekt ris - dag 2. Fredag: carnitas står på menyen. Lørdag: blåskjell med hjemmebakt brød Søndag: grønnsakssuppe eller ramen. Det avhenger av om noen har lyst til å lage tonkotsu eller ei. (Dersom vi heller har lyst til å late oss eller stå på ski eller noe blir det grønnsakssuppe. Og det er ålreit). Anonymkode: 7c959...157
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2021 #25 Skrevet 22. januar 2021 Denne uken ser slik ut: Mandag: Rester av hjemmelaget ertesuppe og pannekaker Tirsdag: Stekt ørretfilèt med grønnsaksris Onsdag: Pasta med kjøtt- og grønnsakssaus Torsdag: Fiskepinner, ovnsstekte potetbåter, grønne erter og remulade (fish&chips 😄) Fredag: Pitabrød med hummus, stekt lammekjøttdeig og grønnsaker Lørdag: Thai Chicken og hvitløksbrød (travel dag, det blir en ferdigrett fra fryseren). Søndag: Laksekoteletter med potet, agurksalat og eggesmør Anonymkode: 4fcd6...872
Meridian Skrevet 22. januar 2021 #26 Skrevet 22. januar 2021 (endret) Mandag falafel og hummus Tirsdag kyllingsalat Onsdag vegansk grønnsaksuppe med shitakesopp Torsdag noe med fisk og wok Fredag vegansk thaigryte Lørdag kreolsk pizza med kylling Søndag taco nam nam Endret 22. januar 2021 av Bølle
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2021 #27 Skrevet 22. januar 2021 Mandag: Fiskepuddinggrateng (fiskupudding i hvitsaus stavmikset sammen med blomkål og litt andre grønnsaker som ikke synes så godt mot det hvite, med makaroni oppi og griljemel på toppen), med råkost (hurra for småbarnstilværelsen...) Tirsdag: Tikka masala torogryte, med ris og salat Onsdag: Hjemmelaget tacogryte, med chilibønner, ris og salat Torsdag: Lettsaltet torsk, med bakte søtpotet-og-kålrabistenger, og kokos-karri-chili-ris Fredag: Pasta med skinke, paprika, gulrøtter, løk, sopp, tomater, og grønn pesto Lørdag: Suppe med rundstykker og egg, og taco til kveldsmat Søndag: Middag hos ho mor, så ingen aning. Anonymkode: 4e2e0...ee3
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2021 #29 Skrevet 22. januar 2021 Mandag: Spinatsuppe med pestosnurrer ved siden av (mandag er alltid suppe-dag) Tirsdag: IKEAs planteboller med potetmos, brun saus og ovnsbakte grønnsaker Onsdag: Wok med marinert tofu Torsdag: Linseburgere med salat og søtpotetfries Fredag: Taco (med kidneybønner/sopp/løk istedenfor kjøttdeig) Lørdag: Veggislasagne Søndag: Hjemmelaget sushi Er glad i å lage mat og har ikke barn så bruker litt lengre tid på det lørdag/søndag enn resten av uken. Vi er begge veganere her, men spiser forsåvidt det samme som før bare med vegansk tvist Anonymkode: 5ffea...d34 1
Summeer Skrevet 22. januar 2021 #30 Skrevet 22. januar 2021 Mandag: thai fiskesuppe Tirsdag: poteter, hjemmelagde medisterkaker, rotmos og rosenkål Onsdag: kjøttboller, potetmos, brokkoli og blomkål Torsdag: pasta bolognaise Fredag: pannekaker Lørdag: biff, potetbåter, aspargesbønner, sopp, bearnsise Søndag: svinekam fra reko-ringen, rotmos, brokkoli poteter og saus Neste uke: Mandag: ertesuppe med pinnekjøttrester, og evt rotmos/potetrester fra denne uken Tirsdag: fiskekaker, råkost og makaroni Onsdag: macn cheese med blomkål+brokkoli i, salat Torsdag: wok med laks Helgen har jeg ikke planlagt/handlet inn enda. Prøver å handle 2x uka, så jeg handler på tirsdag og torsdag for helgen til og med matpakker på tirsdag, og Tirsdag morgen det vi trenger for Tirsdag frem til og med middag torsdag.
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #31 Skrevet 23. januar 2021 Har ingen fast meny men det varierer bla i disse - Stekt/kokt laks m/ potet, grønnsaker, lettrømme - Torsk med potet, gr.saker, smør - grillet kylling med ris, gr.saker, bearne saus - kyllingfilet med stekt squash, tomater, paprika og sopp, sjysaus/bearne - Hamburger i brød m/salat, tomat - fiskegrateng m/ potet/potetmos, gr.saker - hjemmelaget lapskaus ev kjøttsuppe - hjemmelaget pizza Anonymkode: 2d14c...816
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #32 Skrevet 23. januar 2021 Denne uka: Mandag: Sodd Tirsdag: Kyllingwok med kokosmelk og nudler Onsdag: Linguine med sopp, brokkoli og parmesan Torsdag: Shakshuka Fredag: Pizza Lørdag: Taco med bønner og sopp i stedet for kjøttdeig. Søndag: Hjemmelaga kjøttkaker med potet og ertestuing. Anonymkode: 2681c...8ae 1
Era Vulgaris Skrevet 23. januar 2021 #33 Skrevet 23. januar 2021 Neste uke: Mandag: Blomkålsuppe med rundstykker Tirsdag: Pasta med bacon og tomatsaus, hvitløksbrød til Onsdag: Fiskeburgere Torsdag: Restemat (jobber sent, og må ha noe lettvint) Fredag: Hjemmelaget pizza Lørdag: Biff med sprøstekte potetbåter, brokkoli, mais, løk og bearneisesaus Søndag: Rester av fredagspizza Bor alene, så gjør det ofte litt lettvint, eller lager opp så jeg har for flere dager. 1
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #34 Skrevet 23. januar 2021 Mandag: hjemmelaget tomatsuppe med pølser og egg oppi. Tirsdag: lettsaltet torsk, potet, gulrot, smeltet smør med mye løk i. Onsdag: Fleskepannekaker. Tordag: lapskaus. Fredag: Fiskesuppe, med ulike typer fisk og skalldyr i. Lørdag: pytt i panne med egg. Søndag: ribbe, surkål, potet, saus. Gulrot i stedet for surkål til barna. Anonymkode: eff8a...bb4
Meadow Skrevet 23. januar 2021 #35 Skrevet 23. januar 2021 Mandag: Salmaburger med mangosalat og guacamole Tirsdag: Orientalsk gryterett med kylling og ris Onsdag: Rekesmørbrød Torsdag: Stekt torsk med blomkål, brokkoli, potetmos og bacon Fredag: Taco Lørdag: Kyllingfilet med fløtegratinerte poteter, asparges og rødvinssaus Søndag: Hjemmelaget pizza
Kittyfox Skrevet 23. januar 2021 #36 Skrevet 23. januar 2021 Mandag: lasagne tirsdag: laks med stekegrønnsaker og potetbåter onsdag: wok Torsdag: asiatisk kyllingsuppe (fra kiwi) med stekte kyllingbiter fredag: taco lørdag: hjemmelaget italiensk pizza søndag: hjemmelaget pasta
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #37 Skrevet 23. januar 2021 Vår barnevennlige middagsmeny: Mandag: fiskepinner, kokte poteter, råkost og remulade. Tirsdag: tomat og gulrot suppe med makaroni, pannekaker Onsdag: pasta med kjøttsaus (gulrot, tomat, paprika i sausen) Torsdag: stekt laks med poteter og agurksalat + rømme Fredag: Chilli con carne, ris og rømme. Litt tortilla chips til. Lørdag: grillede kyllingvinger, potetsalat og salat. Søndag: biffsnadder med bearnesaus og pommes frites. Spent på om vi faktisk greier å holde oss til planen Dette ble en veldig rimelig meny. Anonymkode: 0a6a0...873
K.B. Skrevet 23. januar 2021 #38 Skrevet 23. januar 2021 Har ingen fast ukemeny, men denne uken så hadde vi følgende: - kylling i bacon med potetmos - pepperbiff med ovnsbakte potetbåter og konfiserte tomater - pasta med kjøttboller - kylling fylt med pepperost og urter, grillet asparges og potetbåter - surdeigsbaguette med div pålegg.
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2021 #39 Skrevet 24. januar 2021 Ny uke, ny meny; Mandag: Pho, med rester av okse, og urter. Tirsdag: Vegetarlasagne med spinat og ricotta Onsdag: Risotto med fennikel, og kyllingbryst Torsdag: Blomkålpizza med bakt paprika, løk, og pesto Fredag: Fish tacos med ceviche av kveite Lørdag: Black bean spareribs med grillet mais Søndag: Helstekt side av ørret med fennikel og agurksalat, og remulade med kapers Frokost: Frøknekkebrød med hummus, chiagrøt, eggerøre og gravet laks, og søndagsbrunch med grytebrød. Lunsj: blomkålsalat med bacon, indisk curry av blomkål og kikerter, spinatomelett med tomat og mozarella, tatatki av tunfisk, og restelunsj søndag. Anonymkode: 8043a...f3a
Boblerone Skrevet 24. januar 2021 #40 Skrevet 24. januar 2021 Her har jeg gått over til vegetarisk denne måneden, men spiser fisk og resten av familien har spist noe kjøtt. Mandag: Spagetti med tomatsaus med linser. tirsdag: Restemiddag onsdag: seibiff torsdag: kjøttkaker med brunsaus. Jeg hadde vegetarboller fredag: linsegryte lørdag: blomkål taco. Her hadde noen kjøttdeig. søndag: ovnsbakt laks 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå