Gå til innhold

Kan jeg se deres ukemeny?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Denne uka ser sånn ut: 

Mandag: pastagrateng med sopp, rester av brokkolisalat.

Tirsdag: shakshuka (egg i tomat-paprikasaus) og pitabrød. 

Onsdag: indisk (saag paneer, dal, ris og raita).

Torsdag: blomkål-quesadillas, guacamole og syltet rødløk. 

Fredag: sushi (takeaway).

Lørdag: sannsynligvis blir det bønneburgere med restene av guacamole og rødløk + potetbåter og salat av noe slag. 

Søndag: viltgryte.

Anonymkode: 45e65...854

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mandag: risotto med sopp og kylling. 
Tirsdag: torsk med sandefjordsmør, båtpoteter, brokkoli.

Onsdag: kylling i kremet kokos curry.

Torsdag: Blomkålsuppe med brokkoli, ostehorn ved siden av. 
Fredag: enchiladas.

Lørdag: Fisketaco med mangosalsa.

Søndag: Kylling cacciatore. 

Anonymkode: edb9b...5d9

Skrevet

Mandag: Stekt laks vendt i mel, saus av rømme, gulrøtter, brokkoli og poteter.

Tirsdag: Stekt kyllingfilet, blomkålris, spinat og kyllingsaus.

Onsdag: Meksikansk tomatsuppe med makaroni, ost, rømme, mais, peanøtter og løk.

Torsdag: Ovnsbakt torsk med hermetiske tomater, squash, rødløk, paprika, persille, kikerter og chorizo. 

Fredag: Lammegryte med fufu.

Lørdag: Kyllingquesadillas. Serveres med salsa og guacamole, muligens en salat.

Søndag: Grateng med makaroni og bacon, kokte poteter og blomkål.

  • Liker 1
Skrevet

Ukesmeny denne uka:

Mandag: masse rester av salat etc i kjøleskapet og noe kjøtt som gikk ut på dato, så det ble «klassikeren» salat med svinekotelett på toppen. (Som tåler å gjentas)

Tirsdag: ingen var gira på (å lage) middag. Middag var brie og brød.

Onsdag: stekt ris og laks teriyaki. 

Torsdag: her i huset lager man dobbel porsjon stekt ris. Alltid. Stekt ris - dag 2. 

Fredag: carnitas står på menyen. 

Lørdag: blåskjell med hjemmebakt brød

Søndag: grønnsakssuppe eller ramen. Det avhenger av om noen har lyst til å lage tonkotsu eller ei. (Dersom vi heller har lyst til å late oss eller stå på ski eller noe blir det grønnsakssuppe. Og det er ålreit).
 

 

Anonymkode: 7c959...157

Skrevet

Denne uken ser slik ut:

Mandag: Rester av hjemmelaget ertesuppe og pannekaker

Tirsdag: Stekt ørretfilèt med grønnsaksris

Onsdag: Pasta med kjøtt- og grønnsakssaus

Torsdag: Fiskepinner, ovnsstekte potetbåter, grønne erter og remulade (fish&chips 😄)

Fredag: Pitabrød med hummus, stekt lammekjøttdeig og grønnsaker

Lørdag: Thai Chicken og hvitløksbrød (travel dag, det blir en ferdigrett fra fryseren).

Søndag: Laksekoteletter med potet, agurksalat og eggesmør

Anonymkode: 4fcd6...872

Skrevet (endret)

Mandag falafel og hummus 

Tirsdag kyllingsalat 

Onsdag vegansk grønnsaksuppe med shitakesopp 

Torsdag noe med fisk og wok

Fredag vegansk thaigryte 

Lørdag kreolsk pizza med kylling 

Søndag taco nam nam

Endret av Bølle
Skrevet

Mandag: Fiskepuddinggrateng (fiskupudding i hvitsaus stavmikset sammen med blomkål og litt andre grønnsaker som ikke synes så godt mot det hvite, med makaroni oppi og griljemel på toppen), med råkost (hurra for småbarnstilværelsen...)

Tirsdag: Tikka masala torogryte, med ris og salat

Onsdag: Hjemmelaget tacogryte, med chilibønner, ris og salat

Torsdag: Lettsaltet torsk, med bakte søtpotet-og-kålrabistenger, og kokos-karri-chili-ris

Fredag: Pasta med skinke, paprika, gulrøtter, løk, sopp, tomater, og grønn pesto

Lørdag: Suppe med rundstykker og egg, og taco til kveldsmat

Søndag: Middag hos ho mor, så ingen aning. 

Anonymkode: 4e2e0...ee3

Skrevet

Mandag: Spinatsuppe med pestosnurrer ved siden av (mandag er alltid suppe-dag)

Tirsdag: IKEAs planteboller med potetmos, brun saus og ovnsbakte grønnsaker

Onsdag: Wok med marinert tofu

Torsdag: Linseburgere med salat og søtpotetfries

Fredag: Taco (med kidneybønner/sopp/løk istedenfor kjøttdeig)

Lørdag: Veggislasagne

Søndag: Hjemmelaget sushi

Er glad i å lage mat og har ikke barn så bruker litt lengre tid på det lørdag/søndag enn resten av uken. Vi er begge veganere her, men spiser forsåvidt det samme som før bare med vegansk tvist ;) 

Anonymkode: 5ffea...d34

  • Liker 1
Skrevet

Mandag: thai fiskesuppe 

Tirsdag: poteter, hjemmelagde medisterkaker, rotmos og rosenkål

Onsdag: kjøttboller, potetmos, brokkoli og blomkål

Torsdag: pasta bolognaise

Fredag: pannekaker 

Lørdag: biff, potetbåter, aspargesbønner, sopp, bearnsise 

Søndag: svinekam fra reko-ringen, rotmos, brokkoli poteter og saus

Neste uke:

Mandag: ertesuppe med pinnekjøttrester, og evt rotmos/potetrester fra denne uken 

Tirsdag: fiskekaker, råkost og makaroni

Onsdag: macn cheese med blomkål+brokkoli i, salat

Torsdag: wok med laks

Helgen har jeg ikke planlagt/handlet inn enda. Prøver å handle 2x uka, så jeg handler på tirsdag og torsdag for helgen til og med matpakker på tirsdag, og Tirsdag morgen det vi trenger for Tirsdag frem til og med middag torsdag.

Skrevet

Har ingen fast meny men det varierer bla i disse

- Stekt/kokt laks m/ potet, grønnsaker, lettrømme

- Torsk med potet, gr.saker, smør

- grillet kylling med ris, gr.saker, bearne saus

- kyllingfilet med stekt squash, tomater, paprika og sopp, sjysaus/bearne

- Hamburger i brød m/salat, tomat

- fiskegrateng m/ potet/potetmos, gr.saker

- hjemmelaget lapskaus ev kjøttsuppe 

- hjemmelaget pizza

 

Anonymkode: 2d14c...816

Skrevet

Denne uka:

Mandag: Sodd

Tirsdag: Kyllingwok med kokosmelk og nudler

Onsdag: Linguine med sopp, brokkoli og parmesan

Torsdag: Shakshuka

Fredag: Pizza

Lørdag: Taco med bønner og sopp i stedet for kjøttdeig.

Søndag: Hjemmelaga kjøttkaker med potet og ertestuing.

Anonymkode: 2681c...8ae

  • Liker 1
Skrevet

Neste uke:

Mandag: Blomkålsuppe med rundstykker

Tirsdag: Pasta med bacon og tomatsaus, hvitløksbrød til

Onsdag: Fiskeburgere

Torsdag: Restemat (jobber sent, og må ha noe lettvint)

Fredag: Hjemmelaget pizza

Lørdag: Biff med sprøstekte potetbåter, brokkoli, mais, løk og bearneisesaus

Søndag: Rester av fredagspizza

Bor alene, så gjør det ofte litt lettvint, eller lager opp så jeg har for flere dager.

  • Liker 1
Skrevet

Mandag: hjemmelaget tomatsuppe med pølser og egg oppi. 

Tirsdag: lettsaltet torsk, potet, gulrot, smeltet smør med mye løk i. 

Onsdag: Fleskepannekaker. 

Tordag: lapskaus. 

Fredag: Fiskesuppe, med ulike typer fisk og skalldyr i. 

Lørdag: pytt i panne med egg. 

Søndag: ribbe, surkål, potet, saus. Gulrot i stedet for surkål til barna. 

Anonymkode: eff8a...bb4

Skrevet

Mandag: Salmaburger med mangosalat og guacamole

Tirsdag: Orientalsk gryterett med kylling og ris

Onsdag: Rekesmørbrød

Torsdag: Stekt torsk med blomkål, brokkoli, potetmos og bacon

Fredag: Taco

Lørdag: Kyllingfilet med fløtegratinerte poteter, asparges og rødvinssaus 

Søndag: Hjemmelaget pizza

Skrevet

Mandag: lasagne 

tirsdag: laks med stekegrønnsaker og potetbåter 

onsdag: wok 

Torsdag: asiatisk kyllingsuppe (fra kiwi) med stekte kyllingbiter 

fredag: taco 

lørdag: hjemmelaget italiensk pizza 

søndag: hjemmelaget pasta 

Skrevet

Vår barnevennlige middagsmeny: 

Mandag: fiskepinner, kokte poteter, råkost og remulade. 

Tirsdag: tomat og gulrot suppe med makaroni, pannekaker 

Onsdag: pasta med kjøttsaus (gulrot, tomat, paprika i sausen)  

Torsdag: stekt laks med poteter og agurksalat + rømme 

Fredag: Chilli con carne, ris og rømme. Litt tortilla chips til. 

Lørdag: grillede kyllingvinger, potetsalat og salat. 

Søndag: biffsnadder med bearnesaus og pommes frites. 

Spent på om vi faktisk greier å holde oss til planen :) Dette ble en veldig rimelig meny. 

Anonymkode: 0a6a0...873

Skrevet

Har ingen fast ukemeny, men denne uken så hadde vi følgende:

- kylling i bacon med potetmos

- pepperbiff med ovnsbakte potetbåter og konfiserte tomater

- pasta med kjøttboller

- kylling fylt med pepperost og urter, grillet asparges og potetbåter

- surdeigsbaguette med div pålegg.

Skrevet

Ny uke, ny meny;

Mandag: Pho, med rester av okse, og urter.

Tirsdag: Vegetarlasagne med spinat og ricotta

Onsdag: Risotto med fennikel, og kyllingbryst

Torsdag: Blomkålpizza med bakt paprika, løk, og pesto

Fredag: Fish tacos med ceviche av kveite

Lørdag: Black bean spareribs med grillet mais

Søndag: Helstekt side av ørret med fennikel og agurksalat, og remulade med kapers

 

Frokost: Frøknekkebrød med hummus, chiagrøt, eggerøre og gravet laks, og søndagsbrunch med grytebrød.

Lunsj: blomkålsalat med bacon, indisk curry av blomkål og kikerter, spinatomelett med tomat og mozarella,  tatatki av tunfisk, og restelunsj søndag. 

Anonymkode: 8043a...f3a

Skrevet

Her har jeg gått over til vegetarisk denne måneden, men spiser fisk og resten av familien har spist noe kjøtt.

Mandag: Spagetti med tomatsaus med linser.

tirsdag: Restemiddag

onsdag: seibiff

torsdag: kjøttkaker med brunsaus. Jeg hadde vegetarboller

fredag: linsegryte

lørdag: blomkål taco. Her hadde noen kjøttdeig.

søndag: ovnsbakt laks

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...