AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #1 Del Skrevet 9. januar 2021 Har dere prøvd å spise fermentert mat (kimchi og sauerkraut for eksempel) eller drikke fermentert te (kombucha, vannkefir, jun) jevnt (for eksempel et lite glass kombucha daglig) i en periode på ca 2 måneder og sett om det har effekt? Hvis ikke, hva er barrierene for å forsøke det? Det kommer mer og mer forskning på dette med tarmbakterier, og jeg må si at jeg blir ikke overrasket om det viser seg at store deler av de som har IBS og generelt mye mageplager har dette på grunn av mangel på tarmbakterier. Anonymkode: aa99b...7fe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå