lady90 Skrevet 23. desember 2020 #1 Del Skrevet 23. desember 2020 Skal ha poteter under pinnekjøttet istedetfor pinner. Kan man ha flere lag? 4 kilo poteter blir nok mer enn 1 lag. Og skal da vannet dekke lag 1 helt eller bare stå litt opp på lag 1? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #2 Del Skrevet 24. desember 2020 Men pinnekjøttet skal vel dampes lengre enn 20 minutter? Anonymkode: 18b27...d49 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #3 Del Skrevet 24. desember 2020 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Men pinnekjøttet skal vel dampes lengre enn 20 minutter? Anonymkode: 18b27...d49 Jepp, de koker i filler. Prøvd dette før. Anonymkode: 0ced1...44a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #4 Del Skrevet 24. desember 2020 Vi hadde flere lag, månikke ha vann helt opp, spørsmål hvor mange lag du har da. Og nei, de kokker ikke i stykker. Tvert i mot, beste poteter noensinne. Dampet pinnekjøtt i 3.5 timer. Potetene fin og hel...og DIGG. Anonymkode: 3f1a7...4a5 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #5 Del Skrevet 24. desember 2020 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Vi hadde flere lag, månikke ha vann helt opp, spørsmål hvor mange lag du har da. Og nei, de kokker ikke i stykker. Tvert i mot, beste poteter noensinne. Dampet pinnekjøtt i 3.5 timer. Potetene fin og hel...og DIGG. Anonymkode: 3f1a7...4a5 Not my experience. Anonymkode: 0ced1...44a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #6 Del Skrevet 24. desember 2020 Just now, AnonymBruker said: Not my experience. Anonymkode: 0ced1...44a Da har du gjort noe feil da. Anonymkode: 3f1a7...4a5 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kenelz Skrevet 24. desember 2020 #7 Del Skrevet 24. desember 2020 Ble sulten nå 😋 Gleder meg til julemiddagen! Men sånn ellers hadde jeg ikke turt å eksprimentere det på selve juledagen.. Men der igjen skal det i hovedsak gå bra! https://trinesmatblogg.no/recipe/tind-pinnekjott-pa-mandelpotetseng/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #8 Del Skrevet 24. desember 2020 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Jepp, de koker i filler. Prøvd dette før. Anonymkode: 0ced1...44a Da har du alt for høy varme, og for mye vann. Pinnekjøtte skal dampe, ikke koke. Skru ned temperaturen, så får du mye bedre og mørere kjøtt også Anonymkode: 6aeaa...2eb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #9 Del Skrevet 24. desember 2020 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Jepp, de koker i filler. Prøvd dette før. Anonymkode: 0ced1...44a Har brukt poteter som pinnekjøttrist de siste 15 år og har aldri opplevd at de kokes ihjel. Bruker alltid mandelpoteter. Men de må behandles varsomt når de tas opp. Saltet fra kjøttet hindrer at de sprekker. Men de må aldri tørrkokes! Har ikke prøvd med to lag poteter, da gryta mi på 15 liter er ganske vid og tar 3-4 kg potet for å dekke bunnen. Anonymkode: 92512...f12 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #10 Del Skrevet 24. desember 2020 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Jepp, de koker i filler. Prøvd dette før. Anonymkode: 0ced1...44a Poenget er at det ikke skal koke,dette fungerer veldig fint med mandelpoteter. Det skal DAMPES...ikke kokes! Anonymkode: 9d6c1...73a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illuminatum Skrevet 24. desember 2020 #11 Del Skrevet 24. desember 2020 lady90 skrev (9 timer siden): Skal ha poteter under pinnekjøttet istedetfor pinner. Kan man ha flere lag? 4 kilo poteter blir nok mer enn 1 lag. Og skal da vannet dekke lag 1 helt eller bare stå litt opp på lag 1? Skal dekke potetene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #12 Del Skrevet 24. desember 2020 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Poenget er at det ikke skal koke,dette fungerer veldig fint med mandelpoteter. Det skal DAMPES...ikke kokes! Anonymkode: 9d6c1...73a Når man damper pinnekjøtt på rist koker det jo under rista eller pinnene, da. Det er kokingen som gir dampen, selv om vannet under rist/pinner koker så koker ikke pinnekjøttet som ikke ligger nedsenket i det kokende vannet. Det DAMPES. Anonymkode: 8b8e3...1ec 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #13 Del Skrevet 24. desember 2020 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Not my experience. Anonymkode: 0ced1...44a Du er vel en amatør når det gjelder matlaging, kanskje? Anonymkode: 3f0fb...a55 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lady90 Skrevet 24. desember 2020 Forfatter #14 Del Skrevet 24. desember 2020 (endret) AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Så altså 1-2 lag poteter og vannet skal dekke potenene helt? Endret 24. desember 2020 av lady90 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #15 Del Skrevet 24. desember 2020 Man kan vel ha så mye poteter man vil, kan ikke forstå hvilken forskjell mengden kan gjøre. Personlig hadde jeg kokt noen poteter under, og noen ved siden, for jeg har aldri gjort det der før og stoler ikke på at det blir vellykket. Er det forresten bare mandelpoteter man kan bruke? Anonymkode: 18b27...d49 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #16 Del Skrevet 24. desember 2020 Mamma pleier dette. Det blir sykt gode poteter. Eneste måten hun klarer å lage mandelpoteter uten at de blir ødelagte. Tror hun bare har ett lag potet. Anonymkode: 4b265...b1f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2020 #17 Del Skrevet 24. desember 2020 Husk, de skal ikke skrelles, for da smuldrer de opp Anonymkode: 6174e...ce2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #18 Del Skrevet 25. desember 2020 Funker det å bruke potetstappe? Eller må det være hele potet? Anonymkode: 45149...e5b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2020 #19 Del Skrevet 25. desember 2020 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Funker det å bruke potetstappe? Eller må det være hele potet? Anonymkode: 45149...e5b Legge potetstappe under pinnekjøtt når det skal dampes? Anonymkode: 18b27...d49 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2020 #20 Del Skrevet 26. desember 2020 AnonymBruker skrev (23 timer siden): Funker det å bruke potetstappe? Eller må det være hele potet? Anonymkode: 45149...e5b Hel potet, med skallet på. Vaskes først, selvsagt. Lagde pinnekjøtt til jul i år for første gang, og hadde et lag store mandelpotet i bunnen, i stedet for pinner. Suksess! Anonymkode: 80533...fcf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå