AnonymBruker Skrevet 28. november 2020 #1 Skrevet 28. november 2020 Jeg ønsker å slette en lang samtale på snap.. de fleste meldingene er lagret av den andre part. Hvis jeg sletter de, får den andre varsel om at jeg har vært inne å slettet eller forsvinner de bare? Anonymkode: 3a4e2...053
AnonymBruker Skrevet 28. november 2020 #2 Skrevet 28. november 2020 Meldingene forsvinner ikke fra den andre sin telefon om du sletter de på din telefon. Anonymkode: 9c5cb...b68
AnonymBruker Skrevet 28. november 2020 #3 Skrevet 28. november 2020 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Meldingene forsvinner ikke fra den andre sin telefon om du sletter de på din telefon. Anonymkode: 9c5cb...b68 Jo, det gjør de. Hvis man holder på meldingen helt til det kommer "slett" Anonymkode: 3a4e2...053
AnonymBruker Skrevet 29. november 2020 #4 Skrevet 29. november 2020 Du kan slette dine egne selv om den andre har lagret dem. Men du kan ikke slette den andres. Hold inne på meldingene dine og fjern dem. Men det står oppgitt i chatten at du har fjerna dem. Anonymkode: aac63...089
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå