AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #21 Del Skrevet 23. november 2020 Svineribbe til middag. Droppet medisterkaker og pølser som tilbehør for mange år siden, da alle her bare vil ha ribbe. Brunsaus, mandelpoteter, surkål, rødkål og kokte svisker til. Hjemmelaget saus lagd på kraft etter koking av skinke. Multekrem til dessert. Anonymkode: 2afb6...b39 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thildamor Skrevet 23. november 2020 #22 Del Skrevet 23. november 2020 Ribbe, medisterkaker, andebryst, saus, rødkål, «brune kartofler», tyttebær og lefse. Riskrem med høvlet marsipan og lunken kirsebærsaus servert sammen med krumkaker. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 23. november 2020 #23 Del Skrevet 23. november 2020 Egentlig er julemiddag og alt 1.juledag i Italia. Og da serveres lasagne ( som det tar timer å lage altså 🙂 ) Jeg skal spise ribbe og medisterkaker og surkål jeg. På selveste julaften. Med tyttebærsyltetøy:-) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #24 Del Skrevet 23. november 2020 Vegisterkaker, og innbakt julestek med bønner/sopp++, brun saus, surkål, rødkål og poteter Anonymkode: ec52c...9d6 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bittelillebolla Skrevet 23. november 2020 #25 Del Skrevet 23. november 2020 Spiser alltid det samme på julaften Ribbe, medisterkaker og medisterpølser med tilbehør. 😛 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #26 Del Skrevet 23. november 2020 Pinnekjøtt med diverse tilbehør ☺️ Vi er ikke så veldig dessert mennesker så har heller litt snacks/sjokolade senere på kvelden ☺️ Anonymkode: 2956f...ac7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #27 Del Skrevet 23. november 2020 Det samme som hvert år; ribbe, julepølse, medisterkaker, rosenkål, rødkål, surkål og potet, med tyttebær og lompe til tilbehør. Krysser fingrene for hjemmebrygga, alkoholfri øl. Også er det riskrem med rød saus til dessert. Anonymkode: 3ad42...2fa 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Millimani Skrevet 23. november 2020 #28 Del Skrevet 23. november 2020 Pinnekjøtt med tilbehør på julaften. Ingen over, ingen ved siden Ribbe en av juledagene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mollie Skrevet 23. november 2020 #29 Del Skrevet 23. november 2020 Her i huset er det alltid pinnekjøtt. Både jeg og mannen har vokst opp med pinnekjøtt på julaften. Tilbehør er kålrabistappe, poteter, rødkål og mår. Til dessert blir det sannsynligvis vaniljeis med bær, for det vil min mor ha. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #30 Del Skrevet 23. november 2020 Vegisterkaker,soyaribbe,beyond sausage,saus,surkål,poteter,rørte tyttebær og rosenkål. Til dessert blir det riskrem Anonymkode: e9cec...df1 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Uperfekt Skrevet 23. november 2020 #31 Del Skrevet 23. november 2020 lsklars skrev (2 timer siden): Ja, noen som tenkt på julemiddagen enda, og hva de skal ha ? Her blir det enten skinkestek eller Kalkun, bestemmer oss snart for hva tenker jeg. Jeg ønsker kalkun med poteter, rødkål , stekte eplebiter og makaronistuing, og selvfølgelig riskrem med rød saus til dessert Riskrem er tradisjon her, ellers bytter vi litt på julemiddagen..Vi hadde ribbe i fjor, da bytter vi i år.. De fleste har vel det samme hvert år. Her er det lutefisk julaften, og pinnekjøtt etter gaveåpningen 25 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Måneskinn Skrevet 23. november 2020 #32 Del Skrevet 23. november 2020 Det er ikke noe annet enn ribbe, pølser, mammas kjøttkaker/medisterkaker, surkål, poteter, litt lefse, akevitt, riskrem og rød saus til dessert som gjelder 😄 om jeg så blir igjen alene så er det det som gjelder, alltid ❤️ gleder meg til jul, selv om det kanskje blir annerledes enn jeg vil at det skal være. Ikke mtp pandemien men familiære forhold. Men håper det beste 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #33 Del Skrevet 23. november 2020 Kveite Anonymkode: 91abe...cf2 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #34 Del Skrevet 23. november 2020 I år blir det medisterpølser i lompe og Riskrem til dessert. Feirer med bare bestemoren min i år, hun får julemat fra hjelpemiddelsentralen, og jeg gidder ikke kokkelere voldsomt til bare meg selv. Men det er helt fint. Medisterpølsene er det beste med julematen uansett. Anonymkode: 31855...9a9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #35 Del Skrevet 23. november 2020 Pinnekjøtt, kålrotstappe(hjemmelaget) rødkål (hjemmelaget) mandelpoteter, tynnribbe, rosenkål, en saus, div julepølser og sossiser. Tror jammen jeg dropper medisterkaker i år, men om noen absolutt må ha de kan jeg jo varme noen. Det meste gjør seg jo selv og så har vi restemiddag et par dager.. Moltekrem og riskrem med rød saus +krumkaker til dessert. Vann, julebrus og cola er drikke Anonymkode: 5465a...b13 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Østkantgutt1913 Skrevet 23. november 2020 Forfatter #36 Del Skrevet 23. november 2020 Fru Uperfekt skrev (35 minutter siden): De fleste har vel det samme hvert år. Her er det lutefisk julaften, og pinnekjøtt etter gaveåpningen 25 Mange følger nok tradisjon og har det samme hvert år, det syntes vi er kjedelig ihvertfall, og varierer . Men riskrem er fast følge hvert år Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kinder Skrevet 23. november 2020 #37 Del Skrevet 23. november 2020 Vi har pinnekjøtt og ribbe, men jeg spiser bare pinnekjøtt, med tilbehør selvsagt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #38 Del Skrevet 23. november 2020 Ribbe og hjemmelaget karamellpudding til dessert🎄 Anonymkode: 229bb...3e7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PassionatePatti Skrevet 23. november 2020 #39 Del Skrevet 23. november 2020 (endret) Her blir det ribbe med medisterpølser, medisterkaker, surkål, sylteagurker, poteter og sjysaus. Det skal nok bli jul allikevel, ja. Glemte å nevne dessert. Det blir riskrem med rød saus. Endret 23. november 2020 av PassionatePatti Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #40 Del Skrevet 23. november 2020 røkt lammekjøtt med hvit saus og poteter. Til dessert tar vi noe vi forertrekker: sjokolafondant. Anonymkode: c0153...de1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå