Smash Skrevet 10. november 2020 #1 Skrevet 10. november 2020 Kjøpte salmalaks på butikken her om dagen, brukte ikke opp alt så jeg fryste det som var igjen. Er det noen som vet om det går bra å tine opp igjen laksen for å så spise den rå? Eller burde den helst bli varmebehandlet før jeg spiser den?
Lisa Rowe Skrevet 10. november 2020 #2 Skrevet 10. november 2020 Det kan du. Kvaliteten opprettholdes best om du tiner den langsomt i kjøleskapet.
AnonymBruker Skrevet 10. november 2020 #5 Skrevet 10. november 2020 Går veldig fint. Det er jo faktisk anbefalt å fryse laksen før man spiser den rå. Anonymkode: a34a4...f77 2
Smash Skrevet 11. november 2020 Forfatter #6 Skrevet 11. november 2020 Tusen takk for svar! Kan oppdatere med at det gikk veldig fint! 😁 Tinte den langsomt i kjøleskapet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå