Gå til innhold

Ikke bruke samme stavmikser til såpe og mat?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Skal lage såpe og har sett gjennom ulike oppskrifter. En skiver at man ikke bør ha for søte ting i, men ikke hvorfor. Kanskje pga. konsistens? Hva vil "søte" ting si? En annen skriver at man ikke kan bruke stavmikseren til mat etterpå, og at man må ha en egen, men dette leser jeg ikke i andre oppskrifter? Og hva med f.eks silikonformer? Kan de brukes til andre ting etterpå etter grundig vask?

Anonymkode: 4e9e8...2a0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

18 timer siden, AnonymBruker skrev:

vil du spise lut?

Anonymkode: b93ba...3da

Går det ikke vekk med grundig vask?

Anonymkode: 4e9e8...2a0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir jo reint når du vasker de. Ser ingen grunn til å ikke bruke den samme. 

Anonymkode: 3ff4c...8ae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min bestemor lagde såpe på gamlemåten og jeg husker at hun hadde egne kjeler og sleiver til slik og var nøye på ikke å blande.

Ville heller ikke brukt matkjørl til produksjon av ting som ikke skal/kan spises.

Stavmiksere kan være vanskelig å gjøre grundig rein ser jeg for meg. Skal ikke mye såperester til før det du bruker den til seinere blir uspiselig.

Anonymkode: 1c9bd...171

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...