AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2020 #1 Del Skrevet 20. oktober 2020 Skal lage såpe og har sett gjennom ulike oppskrifter. En skiver at man ikke bør ha for søte ting i, men ikke hvorfor. Kanskje pga. konsistens? Hva vil "søte" ting si? En annen skriver at man ikke kan bruke stavmikseren til mat etterpå, og at man må ha en egen, men dette leser jeg ikke i andre oppskrifter? Og hva med f.eks silikonformer? Kan de brukes til andre ting etterpå etter grundig vask? Anonymkode: 4e9e8...2a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2020 #2 Del Skrevet 20. oktober 2020 vil du spise lut? Anonymkode: b93ba...3da 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #3 Del Skrevet 21. oktober 2020 18 timer siden, AnonymBruker skrev: vil du spise lut? Anonymkode: b93ba...3da Går det ikke vekk med grundig vask? Anonymkode: 4e9e8...2a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #4 Del Skrevet 21. oktober 2020 Blir jo reint når du vasker de. Ser ingen grunn til å ikke bruke den samme. Anonymkode: 3ff4c...8ae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #5 Del Skrevet 21. oktober 2020 Min bestemor lagde såpe på gamlemåten og jeg husker at hun hadde egne kjeler og sleiver til slik og var nøye på ikke å blande. Ville heller ikke brukt matkjørl til produksjon av ting som ikke skal/kan spises. Stavmiksere kan være vanskelig å gjøre grundig rein ser jeg for meg. Skal ikke mye såperester til før det du bruker den til seinere blir uspiselig. Anonymkode: 1c9bd...171 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå