AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2020 #1 Skrevet 11. oktober 2020 Ser noen oppskrifter med eddik, hvilken funksjon har det? Anonymkode: 98817...963
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2020 #2 Skrevet 11. oktober 2020 Kommer an på resten av ingrediensene, men er det natron i oppskriften så skal eddik bidra til heving av kaken. I tillegg til at det påvirker konsistensen på kaken. Anonymkode: c8df0...8e0 1
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2020 #3 Skrevet 11. oktober 2020 Det er ofte eddik og natron i vegansk kaker, kaker uten meieriprodukter. Anonymkode: 120c0...1ca
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2020 #4 Skrevet 11. oktober 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kommer an på resten av ingrediensene, men er det natron i oppskriften så skal eddik bidra til heving av kaken. I tillegg til at det påvirker konsistensen på kaken. Anonymkode: c8df0...8e0 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Det er ofte eddik og natron i vegansk kaker, kaker uten meieriprodukter. Anonymkode: 120c0...1ca Det kan nok stemme at det var natron i også, men kunne man brukt bakepulver isteden? Anonymkode: 98817...963
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå