Gå til innhold

Hvorfor bruker man eddik i sjokoladekake?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ser noen oppskrifter med eddik, hvilken funksjon har det?

Anonymkode: 98817...963

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kommer an på resten av ingrediensene, men er det natron i oppskriften så skal eddik bidra til heving av kaken. I tillegg til at det påvirker konsistensen på kaken.

Anonymkode: c8df0...8e0

  • Liker 1
Skrevet

Det er ofte eddik og natron i vegansk kaker, kaker uten meieriprodukter. 

Anonymkode: 120c0...1ca

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kommer an på resten av ingrediensene, men er det natron i oppskriften så skal eddik bidra til heving av kaken. I tillegg til at det påvirker konsistensen på kaken.

Anonymkode: c8df0...8e0

 

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Det er ofte eddik og natron i vegansk kaker, kaker uten meieriprodukter. 

Anonymkode: 120c0...1ca

Det kan nok stemme at det var natron i også, men kunne man brukt bakepulver isteden?

Anonymkode: 98817...963

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...