AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2020 #1 Skrevet 1. oktober 2020 Skal lage pai første gang, bruker den baconpai oppskriften fra tine https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/pizza-og-pai/pai-med-brokkoli-og-bacon og her står det at bunnen ikke må forstekes. På eldorado paibunn pakken står det at den må forstekes så stekes 20-25 min med fyll. I tine oppskriften skal hele i ovnen i 35 min, er det derfor den ikke må forstekes, fordi den skal stå så lenge? Helt ny på dette... Anonymkode: 002cb...c9f
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2020 #2 Skrevet 1. oktober 2020 Ingen slm vet? Anonymkode: 002cb...c9f
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2020 #3 Skrevet 1. oktober 2020 Er det ingen som har peiling, jeg er fortapt og må Gjøre noe snart 🙈 Anonymkode: 002cb...c9f
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2020 #4 Skrevet 1. oktober 2020 Du vet jo at den kan forstekes, så da er det vel bare å gjøre det..... (om du må det aner jeg ikke) Anonymkode: 3bc40...7bb
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2020 #5 Skrevet 1. oktober 2020 Trenger selvsagt ikke å forsteke, men blir etter min mening best ved forsteking. Anonymkode: 2cb2d...6e4
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2020 #6 Skrevet 1. oktober 2020 Jeg ville forstekt den, synes den blir best hvis man forsteker lenger enn det som står i de fleste oppskrifter og Anonymkode: 84565...c0a 1
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2020 #7 Skrevet 2. oktober 2020 Takk, har ALDRI laget pai før og aner ikke hvorfor sånn eller sånn, skal forsteke den og se ja. Anonymkode: 002cb...c9f
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2020 #8 Skrevet 2. oktober 2020 Jeg forsteker alltid i ca 15 minutter. De siste 5 minuttene med bunnen penslet med sammenpisket egg. Det danner en hinne som hindrer fyllet i å gjøre bunnen soggy og paiskallet blir spreøere også i bunnen. Anonymkode: 7e808...1a0 1
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2020 #9 Skrevet 2. oktober 2020 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg forsteker alltid i ca 15 minutter. De siste 5 minuttene med bunnen penslet med sammenpisket egg. Det danner en hinne som hindrer fyllet i å gjøre bunnen soggy og paiskallet blir spreøere også i bunnen. Anonymkode: 7e808...1a0 Oi takk for tips! Anonymkode: 002cb...c9f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå