Gå til innhold

Beste reiseseng


Jegvetik

Anbefalte innlegg

Hei! Hvilken reiseseng er best? Jeg er nysgjerrig på både kvalitet på madrassen, størrelse når den er nedpakket, kvalitet osv. Noen som har erfaringer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Reisesenger er nok kanskje ikke det folk har prøvd så mange ulike av og kan si noe om hva som er «best»(?) men her er en «best-i-test reisesenger» du kan kikke på😊

https://www.best-i-test.nu/reiseseng

Har brukt den siden en del til sykkelvogner og vogner (enkeltvogn og søskenvogn) og har da faktisk testet ut litt av de forskjellige som er listet opp, og hva som er best i testen der har jeg så langt bare vært enig i😋

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geirfuglen

Tenker at det kommer helt an på hva du skal bruke den til. Skal du kjøre bil? Pakke lett? Bruke inne? Ute? Utenlands (etterhvert..)? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har denne:

https://dreambroker.com/channel/if84skbv/0oe8a6qv

Kjøpt hos barnas hus. Veldig fornøyd. Den veier veldig lite, er veldig lett å slå opp og madrassen er grei 😊 vi bruker den nå som dagseng I stua. Veldig lett å stue bort hvis vi trenger. 

Ser at Carena har en modell som ser veldig lik ut til en billigere penge. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi her Babygo Dreams II og er veldig fornøyde. Lett, enkel å sette opp og pakke ned, og har to nivåer: ett for nyfødtperioden og ett for senere. Praktisk sideåpning for å kunne få barnet ut og inn den veien eller bruke reisesenga som en slags lekeplass også. Madrassen er litt tynn, men det virker ikke som vesla bryr seg. Babymadrasser skal jo være faste for å redusere risiko for krybbedød, så det har nok mer å gjøre med at den virker alt for tynn for _meg_, men så er det jo ikke jeg som skal sove i den heller da. Prisen er også mye bedre enn en del andre, lette reisesenger. Det finnes mange billigere, men de er mye større og tyngre. Denne går faktisk i den store kofferten min.

https://www.pinkorblue.no/babygo-dreams-ii-reiseseng-gra-a244534.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...