AnonymBruker Skrevet 23. september 2020 #1 Skrevet 23. september 2020 Jeg har forsøkt å finne svar på det jeg lurer på i trådene her, men fant ikke det jeg lurte på. Jeg blokkerte en venn på snap for noen dager siden (jeg tenkte det var som å slette, er ikke så veldig erfaren på snap) fordi jeg orket ikke å få masse fylle-snapper fra denne personen. Et par dager etterpå så opphevet jeg blokkeringen, men når jeg skal legge til denne personen igjen dukker den bare opp som i «inviter til Snapchat» i Tlf kontaktene mine.. og når j trykker på inviter da så kommer det opp at vedkommende får en SMS... synes dette er så rart.. har fjernet eller blokkert før og da har det ikke vært sånn, men mulighet for å legge til «venner på Snapchat» betyr det at vedkommende har fjernet meg? Eller at personen ikke har Snapchat lenger siden jeg må trykke på inviter til Snapchat m/å sende SMS og ikke bare legge til? Anonymkode: 28960...738
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå