Gå til innhold

Hvordan bør melkesjokolade nytes?  

49 stemmer

  1. 1. Hvordan bør melkesjokolade nytes?

    • Romtemperert
      16
    • Kjøleskapskald
      31
    • Liker ikke melkesjokolade
      2


Anbefalte innlegg

Skrevet

Selv liker jeg melkesjokoladen avkjølt - kjøleskapskald... Nam... :sikle:

Hva med dere?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Liker den ikke rett ut av kjøpeskapet for da blir den for hard så jeg stemte romtemperert. :)

Skrevet

Sjokolade er kanskje litt som whiskey, den er best romtemperert, for da kjenner man 'hele' smaken :)

Skrevet

Rett i fra kjøleskapet ja! =)

Skrevet

Kjøleskapskald.

(og litt salt potetgull ved siden av.... :sjenert: )

Skrevet
Kjøleskapskald.

(og litt salt potetgull ved siden av....  :sjenert: )

:sikle: Godt det er lørdag i morgen! :ler2:

Skrevet

Mørk sjokolade - romtemperert med kald melk ved siden av.

Vanlig Freia - kald, med cola og smågodt og chips og....

nam nam :ler:

Gjest Gjesta
Skrevet

Jeg er tydeligvis en minoritet her, for jeg liker ikke melkesjokolade i det hele tatt (for søtt). Men mørk sjokolade :hjerte::), helst med et glass tørr hvitvin til.

Skrevet

Jeg liker slett ikke melkesjokolade jeg heller, faktisk ikke norsk sjokolade overhodet :fred: , det må være mørk sjokolade med 70 % kakao, helst av det sveitsiske merket Lindt, men det meste av belgisk fungerer også meget bra. ;)

Nytes romtemperert med en kopp franskbrent espresso. :mrgreen:

Skrevet

Mørk sjokolade rett fra kjøleskapet - med melk til :sikle:

Gjest Violetta
Skrevet

Foretrekker også mørk sjokolade, men ikke så mørk at den er for bitter. Synes kokesjokolade er godt jeg...

Melkesjokolade går an det og, da. Kald fra kjøleskapet om sommeren, og romtemperert om vinteren. Om sommeren smelter den bare ellers, og det er jo bare ekkelt.

Skrevet (endret)

Rett fra kjøleskapet - med melk til :sikle:

Endret av monja
Gjest Revenka
Skrevet

Gjerne rett fra fryseren. Nam nam!

Gjest gjest1
Skrevet

Melkesjokolade er godt uansett, men vet dere hva som er fantastisk godt ved siden av?

Rødvin!

For meg er ikke rødvin det samme lenger uten sjokolade, nam nam nam!

Skrevet

Kjøleskapskald, ja...

I alle fall ikke smelteferdig, da blir man snytt for både den gode konsistensen og varigheten av nytelsen!

-viXen-

Gjest Emera
Skrevet
Kjøleskapskald, ja...

I alle fall ikke smelteferdig, da blir man snytt for både den gode konsistensen og varigheten av nytelsen!

-viXen-

Nemlig!

Først skal sjokoladen tempereres i munnen, for deretter å smelte sakte... Mmmm... Lørda´ i morra!! :sjarmor:

Skrevet

Jeg spiser ikke ren melkesjokolade, det er bare sukkerskvip. Men god mørk sjokolade liker jeg best fra kjøleskapet.

Skrevet

Romtemperert helt klart - sånn at den lett kan smelte i munnen :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...