AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #1 Skrevet 14. september 2020 Hei! Har middagsrester, kyllingform med grønnsaker og fløtesaus. Har ganske mye. Det har ligget i kjøleskapet i 1 uke nå... Er det spiselig i dag? Det ser fint ut altså... Anonymkode: 3b92e...be5
AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #2 Skrevet 14. september 2020 Det går antagelig ned, men vil komme ut igjen i en helvetes fart. Anonymkode: a0d7b...4f8 4
tonebelinda Skrevet 14. september 2020 #3 Skrevet 14. september 2020 Kyllingrett som er 1 uke gammel som har ligget i kjøleskap, den hadde nok ikke jeg spist.
AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #4 Skrevet 14. september 2020 Kast!! Anonymkode: 95178...542 1
AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #5 Skrevet 14. september 2020 Nei fy 🤢 Anonymkode: a37bf...b78 1
Million Skrevet 14. september 2020 #6 Skrevet 14. september 2020 (endret) Kylling og fløte, som begge har en begrenset holdbarhet i kjøleskap, ville ikke jeg spist etter en uke, nei. Særlig meieriprodukter kan bli dårlige fort, men også kjøtt er skummelt å få i seg om det er blitt dårlig eller fått for mye bakterievekst i seg. Jeg ville kastet det, og det med god samvittighet. Endret 14. september 2020 av Million 2
Tension Skrevet 14. september 2020 #7 Skrevet 14. september 2020 Kast. Matforgiftning waiting to happen. 1
AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #8 Skrevet 14. september 2020 Kylling maks 3 dager i kjøleskap. Du skulle fryst det i posjoner samme dagen Anonymkode: 09848...e86 3
AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #9 Skrevet 14. september 2020 Bare til å kaste. Anonymkode: 40f82...f1d
AnonymBruker Skrevet 15. september 2020 #10 Skrevet 15. september 2020 Spiser ikke kylling i utgangspunket. Dette ville jeg ikke spist om det så var hungersnød. Tør ikke tenke på hvor mange livsfarlige bakterier som ligger og koser seg der, og tør heller ikke tenke på hvor lenge en ville være lenket til toalettet etterpå. Kjenner jeg blir litt skremt av at folk ikke klarer å selv tenke seg til at dette ikke lenger er mat! Anonymkode: 02b41...e49 1
Fjaselina Skrevet 15. september 2020 #11 Skrevet 15. september 2020 Nei takk. Det er nokre få regler i min restemat, og det er blant anna at restar må etast i løpet av max 3 dager. Kylling og fløte betyr helst at det må etast dagen etter. 2
AnonymBruker Skrevet 15. september 2020 #12 Skrevet 15. september 2020 Jeg spiser mye rester og er nok mindre forsiktig enn mange i denne tråden. Men dette ville jeg ikke spist om det var mer enn tre dager gammelt. Frys med restene neste gang 😊 Anonymkode: a83d0...0b7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå