Gå til innhold

Spørsmål til dere som er tilknyttet en stall


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Og kjenner til stalldrift, er det mye behov for ekstrahjelp der? Kunne tenke meg å jobbe som frivillig i en større stall ved siden av studier, men vet ikke om det er vanlig? Høres kanskje litt rart ut å tilby seg det, eller?

Anonymkode: 07447...3a0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det kommer an på stallen, spesielt nå. Rideskoler har korona-restriksjoner, og de fleste slipper derfor ikke "hvem som helst" inn i stallen.

Jobber på en rideskole nå, og vi tør ikke ta inn verken nye hestepassere eller folk som vil jobbe frivillig - selv om de allerede er elever i rideskolen - for å ha så mye kontroll som mulig over de som er innom. Det er såpass strengt nå at det kun er ansatte, rideskolehestenes hestepassere (samt deres foreldre dersom barna er for små eller uerfarne til å være i stallen alene), privatoppstallører og veterinær/hovslager som får komme inn i stallen. Elever får kun være i hallen, hvor vi kan være maks 20 personer. Vi skulle gjerne hatt flere folk til å hjelpe oss når det er rideskole i og med at alle hester må gjøres klare, leies inn og ut, holdes mens det er bytte av elever, alt av utstyr må sprites mellom hver elev.. Men vi tør ikke ha inn flere.

Vet ikke hvordan ståa er i privatstaller og treningsstaller nå, men av tidligere erfaring vet jeg at treningsstaller ofte er veldig kresne og pirkete på hvem de vil ha og ikke, og at folk på privatstaller gjerne blir overlykkelige over hjelp med f.eks. fôringer, innslipp/utslipp og dekkenskift. Husker selv hvor utrolig godt det var da vi hadde en arbeidsledig dame i stallen som puslet med fôring og møkking mens hun søkte jobber. Det var landesorg i stallen da hun endelig fikk jobb, haha! ❤️ 

Anonymkode: b280b...f6d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...