AnonymBruker Skrevet 14. august 2020 #1 Skrevet 14. august 2020 Hvordan koker du søtpotet? Hel eller oppkuttet, med eller uten skall? Koketid? Jeg koker bare en porsjon på ca 150 g til meg selv om gangen og pleier å skjære i skiver og skrelle. Spiser dere eventuelt skallet hvis dere koker med det på? Anonymkode: 48335...a42
Minya Skrevet 15. august 2020 #2 Skrevet 15. august 2020 Jeg foretrekker søtpotet på grillen, så jeg skjærer den i halvannen cm tykke skiver og "steker" den i ovn på 180 grader i ca 15-20 minutter. Dette er VELDIG avhengig av hvilken ovn du har, vår er mye varmere enn bryteren indikerer, feks steker jeg pizza på 200 grader og rundstykker på 100. På grillen lar jeg dem ligge til de begynner å skifte farge, og så snur jeg dem og lar dem ligge til de blir møre. Kryddersmør er godt på dem, men du kan også bruke sukkerglaze for å få frem søtsmaken i dem. Jeg vasker dem med potetskrubbe og lar skallet være på.
AnonymBruker Skrevet 15. august 2020 #3 Skrevet 15. august 2020 Med skall. Kutter i småbiter så koketiden blir kortere. Gjør det samme med potet Anonymkode: 9e98a...f73
AnonymBruker Skrevet 15. august 2020 #4 Skrevet 15. august 2020 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Med skall. Kutter i småbiter så koketiden blir kortere. Gjør det samme med potet Anonymkode: 9e98a...f73 Spiser du skallet også? Må du vaske den godt først da? Anonymkode: 48335...a42
AnonymBruker Skrevet 15. august 2020 #5 Skrevet 15. august 2020 Skjærer den i strimler (som pommes frites), vender de i litt olje og krydrer med chillipulver 😋 stekes i ovnen på 200 grader til de begynner å få litt farge Anonymkode: 852b7...ae2
bib_84 Skrevet 15. august 2020 #6 Skrevet 15. august 2020 Ovnsbaker som regel, men spiser med skallet på, bare vasker de godt først
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå