Gå til innhold

Endret varsel til «stille» på Snapchat venn


Fremhevede innlegg

Skrevet

Vet jeg finner ut av det før eller siden, men bare lurer på hvordan det fungerer.

Har endret varsel på en Snapchat venn til stille. Vil jeg fortsatt se varselet på ikonet eller må jeg inn på appen for å se om jeg har fått melding? Og kan brukeren finne ut at jeg har gjort denne endringen? 😅

Anonymkode: afbe0...cba

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...