Gå til innhold

Hvilken kyllingsaus er den beste?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Ikke hjemmelaget :)  

Anonymkode: 40669...6ee

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ikke en enkel hjemmelaget en gang?

Bretagnesaus er ok til kylling. :)

  • Liker 2
Skrevet

Bretagne. 

AnonymBruker
Skrevet

Tikka masala eller tandoori.

Anonymkode: eddae...e3d

AnonymBruker
Skrevet

Karri 

Anonymkode: 1bc07...978

AnonymBruker
Skrevet

Bretagne🙂

Anonymkode: f9590...0c4

AnonymBruker
Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Tikka masala eller tandoori.

Anonymkode: eddae...e3d

Enig🤤

11 timer siden, Brunhilde skrev:

Ikke en enkel hjemmelaget en gang?

Bretagnesaus er ok til kylling. :)

Jeg kunne gjerne tenke meg en oppskrift på en enkel og god hjemmelagd kyllingsaus☺️

Anonymkode: c21c3...e2a

  • Liker 1
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

knorr cabaret saus

AnonymBruker
Skrevet

Fransk cabaret. Den eneste posesausen jeg liker

Anonymkode: cd17d...763

AnonymBruker
Skrevet

En slump ketchup, to slumper karri og matfløte. Kok opp. Ferdig!

Anonymkode: 659a6...c47

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Sataysaus

Anonymkode: 26fab...09f

AnonymBruker
Skrevet

Hjemmelaget brun saus kan brukes som base. Kan evt ha i enten rosepepper, litt fløte og kyllingkraft, hvitløk. 

Anonymkode: 6ba85...d53

AnonymBruker
Skrevet

Tandoori, curry eller satay.

 

og hoisinsaus😍

Anonymkode: f22aa...ed6

  • Liker 1
Skrevet
13 hours ago, AnonymBruker said:

Jeg kunne gjerne tenke meg en oppskrift på en enkel og god hjemmelagd kyllingsaus☺️

Anonymkode: c21c3...e2a

Jeg pleier å koke inn fløte med et par fedd hvitløk til den blir akkurat passe tykk, du kan godt surre litt sjalottløk i bittelitt smør og starte med det. Så tilsetter jeg litt kyllingfond/bljong og forskjellige urter. Jeg er spesielt glad i rosmarin. Den blir god og det er veldig enkelt.

AnonymBruker
Skrevet
10 timer siden, Brunhilde skrev:

Jeg pleier å koke inn fløte med et par fedd hvitløk til den blir akkurat passe tykk, du kan godt surre litt sjalottløk i bittelitt smør og starte med det. Så tilsetter jeg litt kyllingfond/bljong og forskjellige urter. Jeg er spesielt glad i rosmarin. Den blir god og det er veldig enkelt.

Takk❤️

Anonymkode: c21c3...e2a

  • Liker 1
Skrevet

Sursøt saus er godt til kylling og ris synes jeg. Eller sweet chili.

  • 3 uker senere...
Skrevet

er glad i bearnaise til kylling faktisk

Anonymkode: de3fe...67f

Skrevet

Enklere enn posesaus:

Fløte, kyllingfond (den gode som heter Bong eller noe sånn) og estragon. Kok opp.

Skrevet

Det kommer helt på hva du skal lage av kyllingen og hva annet som er på tallerkenen.

Til stekt hel kylling eller kyllinglår med ris og noe kokte grønnsaker til, så ville jeg sagt at f.eks. Kremet kyllingsaus med basilikum og sjalottløk er grei. Evt en bearnaise. (hvis vi snakker om posesaus)

Er det mer sånn filet som skal stekes i biter så ville jeg sagt noe slikt som tikka masala eller noe annet karriaktig som det kan trekke litt i.

I wok ville jeg valgt noen "kinesiske" sauser. Til nuggets eller tempurakylling ville jeg kanskje valgt noe sursøtt eller søt chilisaus.

Det kan være så mangt.

Anonymkode: 9bdf0...d2d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...