Gå til innhold

Hvilken kyllingsaus er den beste?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ikke en enkel hjemmelaget en gang?

Bretagnesaus er ok til kylling. :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Tikka masala eller tandoori.

Anonymkode: eddae...e3d

Enig🤤

11 timer siden, Brunhilde skrev:

Ikke en enkel hjemmelaget en gang?

Bretagnesaus er ok til kylling. :)

Jeg kunne gjerne tenke meg en oppskrift på en enkel og god hjemmelagd kyllingsaus☺️

Anonymkode: c21c3...e2a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Fransk cabaret. Den eneste posesausen jeg liker

Anonymkode: cd17d...763

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

En slump ketchup, to slumper karri og matfløte. Kok opp. Ferdig!

Anonymkode: 659a6...c47

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hjemmelaget brun saus kan brukes som base. Kan evt ha i enten rosepepper, litt fløte og kyllingkraft, hvitløk. 

Anonymkode: 6ba85...d53

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Tandoori, curry eller satay.

 

og hoisinsaus😍

Anonymkode: f22aa...ed6

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 hours ago, AnonymBruker said:

Jeg kunne gjerne tenke meg en oppskrift på en enkel og god hjemmelagd kyllingsaus☺️

Anonymkode: c21c3...e2a

Jeg pleier å koke inn fløte med et par fedd hvitløk til den blir akkurat passe tykk, du kan godt surre litt sjalottløk i bittelitt smør og starte med det. Så tilsetter jeg litt kyllingfond/bljong og forskjellige urter. Jeg er spesielt glad i rosmarin. Den blir god og det er veldig enkelt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
10 timer siden, Brunhilde skrev:

Jeg pleier å koke inn fløte med et par fedd hvitløk til den blir akkurat passe tykk, du kan godt surre litt sjalottløk i bittelitt smør og starte med det. Så tilsetter jeg litt kyllingfond/bljong og forskjellige urter. Jeg er spesielt glad i rosmarin. Den blir god og det er veldig enkelt.

Takk❤️

Anonymkode: c21c3...e2a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
  • 3 uker senere...

Enklere enn posesaus:

Fløte, kyllingfond (den gode som heter Bong eller noe sånn) og estragon. Kok opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer helt på hva du skal lage av kyllingen og hva annet som er på tallerkenen.

Til stekt hel kylling eller kyllinglår med ris og noe kokte grønnsaker til, så ville jeg sagt at f.eks. Kremet kyllingsaus med basilikum og sjalottløk er grei. Evt en bearnaise. (hvis vi snakker om posesaus)

Er det mer sånn filet som skal stekes i biter så ville jeg sagt noe slikt som tikka masala eller noe annet karriaktig som det kan trekke litt i.

I wok ville jeg valgt noen "kinesiske" sauser. Til nuggets eller tempurakylling ville jeg kanskje valgt noe sursøtt eller søt chilisaus.

Det kan være så mangt.

Anonymkode: 9bdf0...d2d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...