AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #1 Skrevet 27. juli 2020 Jeg skal lage risotto, har ikke hvitvin, og ikke mulighet til å skaffe før jeg skal lage. Hva slags annen væske kan erstatte hvitvin? Anonymkode: b5410...2e6
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #2 Skrevet 27. juli 2020 Du kan bruke litt eplejuice, eplecidereddik, e.l. Eller bare droppe det, det er mange risotto-oppskrifter uten hvitvin. Anonymkode: 69071...f35 2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #3 Skrevet 27. juli 2020 Jeg bruker utelukkende kraft. Grønnsak eller kylling. Normalt fond, men en buljongterning eller to holder til nød. Anonymkode: ca774...c38 4
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #4 Skrevet 27. juli 2020 Hvis jeg ikke har hvitvin, bruker jeg bare vann. Buljongen setter jo mye smak Vet ikke om du bruker det, men hvis ikke du gjør det, bare ha mer buljongvann i. Anonymkode: 49c4c...09a
skrue Skrevet 27. juli 2020 #5 Skrevet 27. juli 2020 Om ikke vin så bruker jeg litt hvitvinseddik blandet med vann. 3
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #6 Skrevet 27. juli 2020 Jeg bruker alltid billig eplejuice på kartong, det erstatter både sødmen og syrligheten i hvitvin Kraft kommer som regel utenom i oppskriften og kun kraft kan gi en litt ensidig smaksprofil Anonymkode: 456be...dca 3
Gjest Saul Skrevet 27. juli 2020 #7 Skrevet 27. juli 2020 Bruker grønnsakskraft, skalldyrkraft eller kyllingkraft. Avhenger av resten av tilbehør. Bruker som regel bare sitron for syre.
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #8 Skrevet 27. juli 2020 36 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg bruker alltid billig eplejuice på kartong, det erstatter både sødmen og syrligheten i hvitvin Kraft kommer som regel utenom i oppskriften og kun kraft kan gi en litt ensidig smaksprofil Anonymkode: 456be...dca Man må selvfølgelig bruke syre i tillegg. Freser alltid inn med eplesidereddik først. Anonymkode: ca774...c38 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2020 #9 Skrevet 28. juli 2020 På 27.7.2020 den 15.50, AnonymBruker skrev: Man må selvfølgelig bruke syre i tillegg. Freser alltid inn med eplesidereddik først. Anonymkode: ca774...c38 Ja, litt syre må til. Jeg bruker hvitvinseddik, eplejuice, eplesidereddik eller sitronsaft hvis jeg ikke har hvitvin, litt ettersom hva slags risotto jeg lager. Sitronsaft er godt til fisk, skalldyr og asparges. Eplejuice og eddik har jeg oftest i tidlig, men sitronsaft smaker jeg til med på slutten. Men aller helst bruker jeg tørr hvitvin. Anonymkode: 0f955...fcb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå