AnonymBruker Skrevet 14. juli 2020 #1 Del Skrevet 14. juli 2020 Til feks vaffler. Hvetemel gjør så man fortere kan tappes for energi, i tillegg er det ikke nyttig for kroppen. Jeg blir ikke dårlig av det, men kjenner bare at det ikke metter så. Spelt er favoritten. Smaksmessig er dette nærmest hvete, bare at det har næringen i seg. Havre synes jeg smaker tørt. I tillegg har det lettere for å bli ødelagt. Mandelmel har jeg ikke prøvd, men dette er også slik som blir ødelagt..må isåfall ha egg til. Proteinmel vet jeg ikke, men er ikke dette hvete med tilsatt diverse proteinting? Emmermel likte jeg ikke så godt smaken på, ganske tungt og tørt. Det samme gjelder Rug... Anonymkode: 3047a...6da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå