Gå til innhold

Hvilket mel?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Til feks vaffler.

Hvetemel gjør så man fortere kan tappes for energi, i tillegg er det ikke nyttig for kroppen. Jeg blir ikke dårlig av det, men kjenner bare at det ikke metter så.

Spelt er favoritten. Smaksmessig er dette nærmest hvete, bare at det har næringen i seg.

Havre synes jeg smaker tørt. I tillegg har det lettere for å bli ødelagt. 

Mandelmel har jeg ikke prøvd, men dette er også slik som blir ødelagt..må isåfall ha egg til. 

Proteinmel vet jeg ikke, men er ikke dette hvete med tilsatt diverse proteinting? 

Emmermel likte jeg ikke så godt smaken på, ganske tungt og tørt. Det samme gjelder Rug...

Anonymkode: 3047a...6da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...