Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Han har et godt rykte - og de riktig gamle ovnene (husker ikke årtallsgrensen, men) er unntatt fra forbrenningskravene. Bare sørg for at installasjonen blir godkjent av en bedrift med autoriserte ovnsmontører eller en feiermester/brannvesen.

Han jeg nevnte har greie på regelverket, og kan gi deg nødvendig info.

Han jeg nevnte har greie på regelverket' date=' og kan gi deg nødvendig info.[/quote']Det er viktig....at vedkommende har peiling på hva han driver med. :)

Men jeg finner ikke noen på Romerike....fant en helt oppe på Kongsvinger....vet du hvor på Romerike han holder til? :klø:

Annonse

Noen spesiell tidsepoke? Tynt eller tykt gods?
Jeg har ikke så mye greie på dette...men er vel smartest å ha tykt gods med tanke på at det holder lenger på varmen? :klø:

Tidsepoke spiller ingen rolle...bare vi liker ovnen.

Den skal stå på kjøkkenet...i det rommet hvor spisebordet skal stå. Egentlig skulle vi ha en vedkomfyr...men etter at vi nå har revet de rommene innvendig...så ser vi at det er 50 cm tømmervegg mellom de to brannmurene...og derfor blir det ikke vedkomfyr, men etasjeovn. :)

Siden vi tok beslutningen om å skippe vedkomfyren først for to dager siden....så har det ikke festet seg noe ønske om noen spesiell type etasjeovn ennå. :)

Egentlig skulle jeg ønske det gikk an å koke på ovnen...men en sånn ovn finnes visst ikke....etter hva en på Ulefoss Brug oppgitt forklarte meg før i dag. :ler:

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...