Gå til innhold

Hvordan få kjøtt mjukt?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan får man kjøtt mjukt? F eks på kinamat så er kjøttet veeldig mjukt

Anonymkode: 5874f...eee

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Koke kjøttet ?

Anonymkode: 54953...8b9

AnonymBruker
Skrevet

Koker, kjøper bedre kvalitet eller det bankes med klubbe for å gjøre fiberene mørere. Lar det ligge til nesten utgått dato. Biffkjøtt skal modnes så lenge som mulig før det blir bra. 

Anonymkode: 73671...9bd

AnonymBruker
Skrevet

De pleier skjære de i tynne skiver, kokes møre. Så brukes det til supper som pho, til wok så tas de kjappt i woken bare.

Anonymkode: b3023...7b1

Skrevet

I kinesisk mat brukes det en teknikk som heter velveting, hvor kjøttet marineres i blant annet maisstivelse. Andre ingredienser kan være eggehvite, olje og en eller annen væske. Velveting er det engelske ordet, aner ikke hva det heter på norsk.

AnonymBruker
Skrevet

koke lenge

Anonymkode: bc31e...c53

AnonymBruker
Skrevet

Langtidssteking på lav varme, koking, mørning av kjøttet (f.eks. ananas har et enzym som er helt sinnsykt mørnende - ikke la kjøttet ligge i most ananas mer enn en time)

Anonymkode: a7e46...3be

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...