AnonymBruker Skrevet 20. juni 2020 #1 Del Skrevet 20. juni 2020 Hvordan får man kjøtt mjukt? F eks på kinamat så er kjøttet veeldig mjukt Anonymkode: 5874f...eee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2020 #2 Del Skrevet 20. juni 2020 Koke kjøttet ? Anonymkode: 54953...8b9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2020 #3 Del Skrevet 20. juni 2020 Koker, kjøper bedre kvalitet eller det bankes med klubbe for å gjøre fiberene mørere. Lar det ligge til nesten utgått dato. Biffkjøtt skal modnes så lenge som mulig før det blir bra. Anonymkode: 73671...9bd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2020 #4 Del Skrevet 21. juni 2020 De pleier skjære de i tynne skiver, kokes møre. Så brukes det til supper som pho, til wok så tas de kjappt i woken bare. Anonymkode: b3023...7b1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2020 #5 Del Skrevet 21. juni 2020 Bakepulver/natron brukes noen ganger: https://www.godt.no/artikkel/24541872/lise-finckenhagens-take-away-favoritter Anonymkode: f5fc2...935 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Promethea Skrevet 21. juni 2020 #6 Del Skrevet 21. juni 2020 I kinesisk mat brukes det en teknikk som heter velveting, hvor kjøttet marineres i blant annet maisstivelse. Andre ingredienser kan være eggehvite, olje og en eller annen væske. Velveting er det engelske ordet, aner ikke hva det heter på norsk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #7 Del Skrevet 24. juni 2020 koke lenge Anonymkode: bc31e...c53 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #8 Del Skrevet 24. juni 2020 Langtidssteking på lav varme, koking, mørning av kjøttet (f.eks. ananas har et enzym som er helt sinnsykt mørnende - ikke la kjøttet ligge i most ananas mer enn en time) Anonymkode: a7e46...3be Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå