Gjest MrTeddy29 Skrevet 19. juni 2020 #1 Del Skrevet 19. juni 2020 Er det noen som har prøvd det? som man kjøper på KIWI? hvordan tiner man de uten at det blir et jævla søl over alt? Sist gang eg prøvde å tin det så var det bare mere saus en bær. Jeg vil liksom ha bæra ikke sausen, tips? vil helst egentlig ikke bruke sukker fordi jeg går ned i vekt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2020 #2 Del Skrevet 19. juni 2020 Om det er importerte bær, skal de kokes, da det er funnet både hepatitt A og annen styggedom i dem. Det blir masse væske av frosne bær, sånn er det bare. Det er ikke noe du kan gjøre for å unngå det. Det hjelper litt om du lar dem tine uten å varme, men som sagt, er det importerte bær, bør du koke dem først. Og da blir det nærmest syltetøy.. Anonymkode: 7fc07...0cc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2020 #3 Del Skrevet 19. juni 2020 Eldorado? Jeg kjøper opp beholdningen når de er på tilbud hos Meny, Det blir ikke søl hvis du har dem over i noe før de tiner. Men det blir mye saft. Liker du ikke det, må du basere deg på ferske, ikke frosne. Du går fint ned i vekt selv om du spiser sukker, og det er sukker i kirsebær, selv om det ikke er tilsatt, og du trenger en eller annen form for søtning til frukt og bær etter at det har vært fryst, hvis det skal være spiselig. Jeg liker å lage smoothie av kirsebærene, med melk og banan. Eller saus, med potetmel, som tibehør til pudding. Anonymkode: 6c81e...cb1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå