Gå til innhold

Dressing med rått egg - holdbarhet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage dressing, der det skal vere rå eggeplomme. Hvor lenge holder en slik dressing seg? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den ville jeg faktisk brukt samme dag som den ble laget.

Skrevet

Basert på min erfaring fra jobb på kjøkken, så går 3-4 dager helt fint. Muliges lenger også, men de ble alltid brukt opp før det. Gjerne i sveler eller pannekaker der blandingsforholdet ikke er så viktig.

AnonymBruker
Skrevet

når jeg har laget hjemmelaget majones har jeg latt den stå i kjøleskap opp til en uke (men bruker som regel opp før det). mulig det er helt feil.. 

Anonymkode: dfb8e...888

Skrevet
12 hours ago, AnonymBruker said:

når jeg har laget hjemmelaget majones har jeg latt den stå i kjøleskap opp til en uke (men bruker som regel opp før det). mulig det er helt feil.. 

Anonymkode: dfb8e...888

Det har du rett i, jeg lar jo aioli stå lenger enn en dag, jeg tenkte visst helt feil i forrige svar. Beklager! 😄

 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kommer litt an på mengdeforholdet mellom olje og eggeplomme.

Hjemmelaget majones skal kunne stå i to uker, selv pleier jeg ikke å la det gå mer enn en.

Holder en knapp på 3-4 dager om du vil være på den sikre siden, og opptil en uke om du blir engstelig av tanken på holdbarhet. 

Anonymkode: f5481...83b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...