Gå til innhold

Metoo, contre corona, contre rasisme.


Helene

Anbefalte innlegg

Alt i overskriften er kjempeviktig. Det er hverdagsproblemer vi må ta på høyeste alvor. Men det må da skje noe annet her og i verden. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hæ? Vil du at vi skal ramse opp andre ting som skjer i verden eller? Metoo er ikke så veldig hot topic akkurat nå da. Hva er det vi skal diskutere, eller snakke om i denne tråden? Vil ikke akkurat si at en pandemi er hverdagsproblemer akkurat. Og BLM handler ikke bare om hverdagsrasisme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble avbrudd i går. Så mente ikke å la denne stå sånn åpen. Det er kriser som skjer hele tiden. Sånn er det bare. Meetoo, en kjempeviktig sak. Viktig, men ble litt lei etter flere måneder. Dette er noe vi må jobbe med hver dag, men nyhetsmediene tok den helt ut. Vi må fortsatt jobbe med det. Så kom corona. Og nyhetene er full av det. Og det tar helt av. Til slutt, i dag, så er det rasisme. Også et kjempeviktig tema. Men en dag må vi kunne gå videre. Vi kan ikke gjøre noe med fortiden. Vi kan gjøre noe med framtiden. Vi må se at ting har skjedd, og prøve å unngå det framover. Tar jeg feil?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...