Gå til innhold

Tantrisk massasje


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Noen her inne som har prøvd Tantrisk massasje eller Yoni massasje? Jeg har egentlig ikke hørt om det før det ble nevnt i en annen tråd her inne, og må innrømme at jeg ble veldig nyskjerrig og kanskje litt fristet. 

Samme med Tantrisk yoga, noen erfaringer? Og i såfall gikk du alene eller som et par?

Anonymkode: e512d...09f

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har prøvd det, fikk lingam også. Dette var på et seriøst sted som ikke ga "handjobs", men at orgamsen var velkommen om det skjedde.

Jeg fikk ikke utløsning, men en form for orgasme var det. Merkelig opplevelse, sikkert pga jeg aldri hadde prøvd det før. Min samboer fikk vaginal orgasme etter hun ble massert der av kvinnen som masserte henne, hun litt flau etterpå. Men helt i skyene.

Anonymkode: 4c6fe...fe9

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Hvor har dere prøvd det, er det i Oslo? 

Anonymkode: c317f...c03

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klikket på tråden for å finne ut hva det egentlig var. Ut ifra svarene, vet jeg i hvert fall at jeg aldri skal prøve det.

Anonymkode: 8e7aa...685

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mye rart skjuler seg bak tantra. Fra ren prostitusjon til dypt seriøs meditativ behandling. 

Jeg har opplevd begge deler, det samme har mannen min. Det seriøse er flott. Du bare ligger, svever, blir fortrolig med nakenhet og berøring, men uten at det handler om mer. Du blir berørt også "der", men uten at det blir feil.

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble nysgjerrig. Kan dere fortelle hva det går i. Er det forskjell på menn og kvinner? 

Anonymkode: 88477...78e

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg lurer også på om noen har prøvd tantrisk massasje som alene kvinne? Er det mest en greie for par, eventuelt for menn?

Anonymkode: 09f8d...87b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som skjer er dette:

1. Du avtaler time og får en adresse. Du går dit.

2. Du ankommer det som sannsynligvis er en liten leilighet i en sentrumsgård. Du går til den etasjen du har fått beskjed om og finner frem til døren som vil bli åpnet på gløtt for deg. Diskresjonen og sikkerheten er av hensyn til den som jobber der, og fordi det er mange fordommer og forestillinger omkring dette med tantra.

3. Du blir tatt imot av en kvinne, som er høflig, velstelt og pen. Muligens er hun tsjekkisk. Noen synes kanskje det er rart å skulle forholde seg så intimt med en kvinne, men selv synes jeg det er fint. Det ville vært mer "seksuelt" med en mann (men noen tilbydere har også mannlig massør tilgjengelig).  Hun hilser på deg og viser deg stedet hvor du kan ta av deg. Leiligheten er ryddig, ren og pent innredet. Du tilbys en dusj, og du tar imot. Når du har dusjet tar du som regel på deg en sarong som du er blitt tildelt.

4. Du setter deg ned sammen med kvinnen og snakker noen minutter om det som skal skje, om du har noen ønsker eller spørsmål, eller om du har noen grenser. Som regel kan du bare "go with the flow" og si at du bare vil ha en god opplevelse, og be henne om å føle seg frem. Hvis du ikke ønsker å bli berørt rundt kjønnsorganene er det nå du sier ifra, men jeg vil anbefale at du bare lar henne ta styringen. Hun vil merke det dersom du føler det ukomfortabelt og så vil hun justere seg etter det.

5. Trolig starter dere stående, iført hver deres sarong. Det er en måte å hilse på, vise respekt på, og å puste regelmessig på. Snart vil hun bevege seg rundt deg, mens du fortsatt står stille. Du vil bli svakt berørt. Det er nå du skal bli kjent med at du har fysisk kontakt med et annet menneske og meningen er at du skal slappe av og føle at det er trygt og greit. Hun vil komme innenfor din intimsfære og du skal bli komfortabel med det. Duft og musikk hjelper deg å finne ro og trygghet.

6. På et tidspunkt blir du bedt om å legge deg ned på magen, på en madrass som er gjort klar på gulvet. Sannsynligvis har du på deg sarongen fortsatt, hvis den ikke er glidd av mens du sto oppreist. Dette styres av hvilke signaler kvinnen fanger opp av deg; om du virker trygg og avslappet nok til at den kan fjernes.

7. Mens du ligger blir du lett strøket og massert med fingre, fjær og andre ting, over hele kroppen. Også ben og rumpeballer. Du bare ligger og kjenner etter, slapper av, tar imot og nyter. Gradvis blir berøringene fastere og hudkontakten nærere. Du merker at heller ikke hun har sarong på seg.

8. Poenget er at du skal ligge helt stille. Ikke gjengjelde, ikke ta på, bare kjenne. Mens du ligger slik vil du bli massert med bruk av varm olje og hennes kropp. Du vil kjenne henne ligge over deg, hud mot hud. Du vil kjenne at hun bruker mage, lår og bryster til å stryke deg med - eller rumpa (dette er anstrengende massasje for massøsen!). Du vil kjenne erotisk nærhet ved at et bryst kjærtegner deg mellom lårene og opp kløften mellom rumpeballene, og du vil kjenne hvordan hennes underliv og venusberg stryker deg langs ryggen. Body-to-body-massasje er en tradisjonsrik massasjeform i Østen. Hun vil også bruke hender og fingre til å massere og kjærtegne.

9. Underveis vil du også bli berørt på kjønnsorganene hvis du ikke har sagt nei til dette. Jeg anbefaler deg altså å ikke se nei, men se an. Er du mann vil hun kjærtegne penis og pung mens du ligger på magen, og området rundt anus. Du vil naturligvis få ereksjon og hun vil beføle den. Er du kvinne vil hun kjærtegne de ytre kjønnsorganene og klitoris. Det er ikke galt eller upassende å få orgasme på noe stadium av behandlingen, selv om det ikke er et mål i seg selv.

10. Du blir bedt om å snu deg på ryggen. Fortsatt ligger du passivt og nyter, gjerne med øynene igjen. Forsiden av kroppen vil få den samme behandlingen som baksiden fikk. Du vil se mer nå, hvis du åpner øynene, og kjenner svært intim nærhet til den nakne kroppen som masserer deg. Du er passiv hele tiden, berører ikke selv, men blir berørt. Er du mann vil du kjenne at hun stryker ereksjonen din sakte med brystene sine. Ja, det er intimt. Er du kvinne vil du få brystene oljemassert.

11. Med mindre det ikke er ønskelig, vil den siste delen av massasjen være orientert om kjønnsorganene. Hender og olje. Yoni-massasje betyr innvending massasje, kombinert med stimulering av ytre kjønnsorganer. Det er orgasmetid hvis du vil. Sakte, langvarig og ustresset. Lingam-massasje er tilsvarende stimulering av mannens kjønn, altså langvarig berøring og stryking av ereksjonen kombinert med massasje av pungen. Prostata-massasje er en naturlig del av dette. Også kvinner kan be om massasje bak. De fleste menn får utløsning i løpet av denne behandlingen.

12. Etterpå er det avslapping og ro. Du får tid til å ligge og kjenne på følelsen. Et lett teppe over kroppen for å dekke til nakenheten. En lett massasje av tinningen. Er du mann vil du bli vasket og tørket. Etter en stund vil du bli henvist til dusjen igjen. Du kler på deg.

13. Du får noe å drikke, betaler, hilser og takker, og går ut. Det er over. 

Etterpå-følelsen vil for de fleste være god. Det føles ikke "skittent" eller "ulovlig", snarere som en god ting for kropp og sjel. Dette er noe for både menn og kvinner, og for par. Og - viktig! - det er umulig å bestille noe "mer". Ingen sex, ingen blowjobs... Dette er ikke prostituerte, men utdannete tantramassøser som ser på berøringer av kjønnsorganet som en naturlig del av helkroppsmassasjen.

https://tantraoslo.no/

https://massage-oslo.com/

https://massagebergen.com/

https://www.tantraocean.no/

https://tantriskmassasje.no/

https://www.angelsmassage.eu/News/

Jeg har bare vært på et par av disse, men som dere skjønner er det mange tilbydere i Oslo. Mannen min har gått til Angels. Der er nok det tantrisk-filosofiske litt nedtonet, bl.a. tar de lett på samtalen i starten, og fremstår ganske sexy med tattiser og barberte underliv. Men de er gode på massasjen og bruker tid mellom bena. Men heller ikke der tilbys noe annet enn berøringer.

Endret av Hunmedham
  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke tantrisk masasje noe par gjør sammen? Hvorfor ønsker dere å blande inn utenforstående i intimiteten og nærheten til paret? Det må da ødelegge mye av poenget?

Anonymkode: 46425...bab

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, det kan være en ting man gjør sammen. Men for dem som ikke har noen fast partner er jo det vanskelig. Dessuten tror jeg det er fint å kunne gå til et sted og få dette fra noen som er utdannet og som kan det. Det finnes selvsagt kurs man kan ta, noen ganske omfattende også, men det er jo noe de færreste prioriterer. 

Selv synes jeg det er en liten pleie-meg-selv-stund å gå til en tantratime. Litt luksus. Frisør, fotpleie, manikyr, vipper og bryn, massasje, hudpleie ... og tantra. Jeg ser slik på det. Jeg kunne bedt mannen min om å slipe hard hud på hælene mine også, men det blir liksom ikke det samme.

Dessuten er det jo et lite element av "spice" i dette andre, det må jo innrømmes.

Endret av Hunmedham
  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Hunmedham

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å ta denne gjennomgangen! Skal kontakte et av stedene for å bestille time. 👌🏻

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Hunmedham skrev:

Det som skjer er dette:

1. Du avtaler time og får en adresse. Du går dit.

2. Du ankommer det som sannsynligvis er en liten leilighet i en sentrumsgård. Du går til den etasjen du har fått beskjed om og finner frem til døren som vil bli åpnet på gløtt for deg. Diskresjonen og sikkerheten er av hensyn til den som jobber der, og fordi det er mange fordommer og forestillinger omkring dette med tantra.

3. Du blir tatt imot av en kvinne, som er høflig, velstelt og pen. Muligens er hun tsjekkisk. Noen synes kanskje det er rart å skulle forholde seg så intimt med en kvinne, men selv synes jeg det er fint. Det ville vært mer "seksuelt" med en mann (men noen tilbydere har også mannlig massør tilgjengelig).  Hun hilser på deg og viser deg stedet hvor du kan ta av deg. Leiligheten er ryddig, ren og pent innredet. Du tilbys en dusj, og du tar imot. Når du har dusjet tar du som regel på deg en sarong som du er blitt tildelt.

4. Du setter deg ned sammen med kvinnen og snakker noen minutter om det som skal skje, om du har noen ønsker eller spørsmål, eller om du har noen grenser. Som regel kan du bare "go with the flow" og si at du bare vil ha en god opplevelse, og be henne om å føle seg frem. Hvis du ikke ønsker å bli berørt rundt kjønnsorganene er det nå du sier ifra, men jeg vil anbefale at du bare lar henne ta styringen. Hun vil merke det dersom du føler det ukomfortabelt og så vil hun justere seg etter det.

5. Trolig starter dere stående, iført hver deres sarong. Det er en måte å hilse på, vise respekt på, og å puste regelmessig på. Snart vil hun bevege seg rundt deg, mens du fortsatt står stille. Du vil bli svakt berørt. Det er nå du skal bli kjent med at du har fysisk kontakt med et annet menneske og meningen er at du skal slappe av og føle at det er trygt og greit. Hun vil komme innenfor din intimsfære og du skal bli komfortabel med det. Duft og musikk hjelper deg å finne ro og trygghet.

6. På et tidspunkt blir du bedt om å legge deg ned på magen, på en madrass som er gjort klar på gulvet. Sannsynligvis har du på deg sarongen fortsatt, hvis den ikke er glidd av mens du sto oppreist. Dette styres av hvilke signaler kvinnen fanger opp av deg; om du virker trygg og avslappet nok til at den kan fjernes.

7. Mens du ligger blir du lett strøket og massert med fingre, fjær og andre ting, over hele kroppen. Også ben og rumpeballer. Du bare ligger og kjenner etter, slapper av, tar imot og nyter. Gradvis blir berøringene fastere og hudkontakten nærere. Du merker at heller ikke hun har sarong på seg.

8. Poenget er at du skal ligge helt stille. Ikke gjengjelde, ikke ta på, bare kjenne. Mens du ligger slik vil du bli massert med bruk av varm olje og hennes kropp. Du vil kjenne henne ligge over deg, hud mot hud. Du vil kjenne at hun bruker mage, lår og bryster til å stryke deg med - eller rumpa (dette er anstrengende massasje for massøsen!). Du vil kjenne erotisk nærhet ved at et bryst kjærtegner deg mellom lårene og opp kløften mellom rumpeballene, og du vil kjenne hvordan hennes underliv og venusberg stryker deg langs ryggen. Body-to-body-massasje er en tradisjonsrik massasjeform i Østen. Hun vil også bruke hender og fingre til å massere og kjærtegne.

9. Underveis vil du også bli berørt på kjønnsorganene hvis du ikke har sagt nei til dette. Jeg anbefaler deg altså å ikke se nei, men se an. Er du mann vil hun kjærtegne penis og pung mens du ligger på magen, og området rundt anus. Du vil naturligvis få ereksjon og hun vil beføle den. Er du kvinne vil hun kjærtegne de ytre kjønnsorganene og klitoris. Det er ikke galt eller upassende å få orgasme på noe stadium av behandlingen, selv om det ikke er et mål i seg selv.

10. Du blir bedt om å snu deg på ryggen. Fortsatt ligger du passivt og nyter, gjerne med øynene igjen. Forsiden av kroppen vil få den samme behandlingen som baksiden fikk. Du vil se mer nå, hvis du åpner øynene, og kjenner svært intim nærhet til den nakne kroppen som masserer deg. Du er passiv hele tiden, berører ikke selv, men blir berørt. Er du mann vil du kjenne at hun stryker ereksjonen din sakte med brystene sine. Ja, det er intimt. Er du kvinne vil du få brystene oljemassert.

11. Med mindre det ikke er ønskelig, vil den siste delen av massasjen være orientert om kjønnsorganene. Hender og olje. Yoni-massasje betyr innvending massasje, kombinert med stimulering av ytre kjønnsorganer. Det er orgasmetid hvis du vil. Sakte, langvarig og ustresset. Lingam-massasje er tilsvarende stimulering av mannens kjønn, altså langvarig berøring og stryking av ereksjonen kombinert med massasje av pungen. Prostata-massasje er en naturlig del av dette. Også kvinner kan be om massasje bak. De fleste menn får utløsning i løpet av denne behandlingen.

12. Etterpå er det avslapping og ro. Du får tid til å ligge og kjenne på følelsen. Et lett teppe over kroppen for å dekke til nakenheten. En lett massasje av tinningen. Er du mann vil du bli vasket og tørket. Etter en stund vil du bli henvist til dusjen igjen. Du kler på deg.

13. Du får noe å drikke, betaler, hilser og takker, og går ut. Det er over. 

Etterpå-følelsen vil for de fleste være god. Det føles ikke "skittent" eller "ulovlig", snarere som en god ting for kropp og sjel. Dette er noe for både menn og kvinner, og for par. Og - viktig! - det er umulig å bestille noe "mer". Ingen sex, ingen blowjobs... Dette er ikke prostituerte, men utdannete tantramassøser som ser på berøringer av kjønnsorganet som en naturlig del av helkroppsmassasjen.

https://tantraoslo.no/

https://massage-oslo.com/

https://massagebergen.com/

https://www.tantraocean.no/

https://tantriskmassasje.no/

https://www.angelsmassage.eu/News/

Jeg har bare vært på et par av disse, men som dere skjønner er det mange tilbydere i Oslo. Mannen min har gått til Angels. Der er nok det tantrisk-filosofiske litt nedtonet, bl.a. tar de lett på samtalen i starten, og fremstår ganske sexy med tattiser og barberte underliv. Men de er gode på massasjen og bruker tid mellom bena. Men heller ikke der tilbys noe annet enn berøringer.

Er dette lovlig i det hele tatt? 
 

  • Liker 7
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Uatskillelig skrev:

Er dette lovlig i det hele tatt? 
 

Ja og nei.

Eller - strengt tatt nei, but no-one cares.

Spør du en jurist eller en politimann, vil svaret være at det er det nok ikke. Siden kjønnsorganer berøres og du kan komme til å oppnå orgasme, snakker vi om seksuelle tjenester etter lovens bokstav.

Samtidig er det mange nyanser her og tantra er overhodet ikke noe som prioriteres, eller ses på som ille. Det selges f.eks. ikke sex utover det håndarbeidet jeg beskriver. Da er nok prostitusjonsmarkedet mye alvorligere og med rette mer interessant for ordensmakten. Trafficking, hallikvirksomhet, alt det ille du forbinder med slikt. Dessuten brudd på oppholdsregler og arbeidsmiljølov når vi kommer til thaimarkedet.

Tantra er altså erotisk mer enn det er sex, det er "mildt" og det er langt mer ordnede forhold. De som tilbyr dette jobber på lovlige, store klinikker i Praha, og de jobber skift i Norge. Du finner navnene og bildene deres på nettsidene både her og der nede.

Tantra er også så stuerent at du finner slike artikler:

https://www.kk.no/livstil/ville-du-latt-deg-massere-der-nede/67864819

https://www.kk.no/mote/tantra-kan-redde-forholdet-deres/67701830

https://www.kk.no/samliv/sex-var-noe-jeg-som-regel-gjorde-for-hans-skyld-det-var-kort-krampaktig-og-veldig-forutsigbar/67738218

https://www.tv2.no/a/9974263/

https://www.cupido.no/articles/257437-tantramassasje-til-nirvana

 

Endret av Hunmedham
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

23 timer siden, AnonymBruker skrev:

Er ikke tantrisk masasje noe par gjør sammen? Hvorfor ønsker dere å blande inn utenforstående i intimiteten og nærheten til paret? Det må da ødelegge mye av poenget?

Anonymkode: 46425...bab

Jeg har tenkt mye på det fordi jeg har en mann som hater å bli massert og heller ikke liker å massere meg. Jeg er veldig sugen på å kjenne på mer kroppskontakt og ikke den kjappe PIV som er det som gjelder på hjemmebane....

Veldig godt å lese det du skrev @Hunmedham  Kanskje jeg våger meg nå 

Anonymkode: 09f8d...87b

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg jobber i helsevesenet og tenker på hvordan vi skravler på pauserommet om ting vi har opplevd på jobb den dagen. Nå ser jeg for meg disse damene som har denne absurde jobben, og deres behov for å dele ting de opplever i dette som faktisk er deres hverdag. Herregud jeg må le av den fantastiske galgenhumoren de må ha! 

Anonymkode: 0eadc...396

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 7.7.2020 den 21.58, Hunmedham skrev:

Ja og nei.

Eller - strengt tatt nei, but no-one cares.

Spør du en jurist eller en politimann, vil svaret være at det er det nok ikke. Siden kjønnsorganer berøres og du kan komme til å oppnå orgasme, snakker vi om seksuelle tjenester etter lovens bokstav.

Samtidig er det mange nyanser her og tantra er overhodet ikke noe som prioriteres, eller ses på som ille. Det selges f.eks. ikke sex utover det håndarbeidet jeg beskriver. Da er nok prostitusjonsmarkedet mye alvorligere og med rette mer interessant for ordensmakten. Trafficking, hallikvirksomhet, alt det ille du forbinder med slikt. Dessuten brudd på oppholdsregler og arbeidsmiljølov når vi kommer til thaimarkedet.

Tantra er altså erotisk mer enn det er sex, det er "mildt" og det er langt mer ordnede forhold. De som tilbyr dette jobber på lovlige, store klinikker i Praha, og de jobber skift i Norge. Du finner navnene og bildene deres på nettsidene både her og der nede.

Tantra er også så stuerent at du finner slike artikler:

https://www.kk.no/livstil/ville-du-latt-deg-massere-der-nede/67864819

https://www.kk.no/mote/tantra-kan-redde-forholdet-deres/67701830

https://www.kk.no/samliv/sex-var-noe-jeg-som-regel-gjorde-for-hans-skyld-det-var-kort-krampaktig-og-veldig-forutsigbar/67738218

https://www.tv2.no/a/9974263/

https://www.cupido.no/articles/257437-tantramassasje-til-nirvana

 

Jeg synes dette er bekymringsverdig. Særlig om de godtar å drive en slik behandling på mennesker som har vært utsatt for voldtekt eller seksuelle overgrep. Disse massørene er ikke helsepersonell, og har ikke nødvendigvis kunnskap til å håndtere traumereaksjoner om disse oppstår, noe som gjør at kunden kan risikere å bli retraumatisert. 

Det burde ikke være lov å behandle seksuelt misbrukte med massasje av underlivet. Det er å gå over en grense, og det er lett å da føle seg utnyttet og misbrukt igjen.


 

  • Liker 7
  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hvorfor blande inn misbrukte og voldtatte i dette? Vi snakker om noe man gjør frivillig, og som man har individuelt ansvar for. Tror man at man får traumer av det, kan man ligge unna. Får man traumer av det lærer man at dette ikke var smart. Dette er jo ikke helsepersonell eller behandlere eller noe. Det er da også frivillig med yoni- og lingam-massasje.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
 

Her var det mye uriktig og mange misforståelser om yoni-massasje. Dette er noe du kan utføre helt på egen med bruk av yoni wands (yonistav). Det er også mye bedre du gjør det selv og blir komfortabel med dette på egenhånd isteden for få det utført av fremmede. Det er mange positive effekter med bruk av yoni wand, og også yoni egg, jeg har selv hatt stor nytte av dette etter fødsel

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
Hunmedham skrev (På 7.7.2020 den 15.40):

Det som skjer er dette:

1. Du avtaler time og får en adresse. Du går dit.

2. Du ankommer det som sannsynligvis er en liten leilighet i en sentrumsgård. Du går til den etasjen du har fått beskjed om og finner frem til døren som vil bli åpnet på gløtt for deg. Diskresjonen og sikkerheten er av hensyn til den som jobber der, og fordi det er mange fordommer og forestillinger omkring dette med tantra.

3. Du blir tatt imot av en kvinne, som er høflig, velstelt og pen. Muligens er hun tsjekkisk. Noen synes kanskje det er rart å skulle forholde seg så intimt med en kvinne, men selv synes jeg det er fint. Det ville vært mer "seksuelt" med en mann (men noen tilbydere har også mannlig massør tilgjengelig).  Hun hilser på deg og viser deg stedet hvor du kan ta av deg. Leiligheten er ryddig, ren og pent innredet. Du tilbys en dusj, og du tar imot. Når du har dusjet tar du som regel på deg en sarong som du er blitt tildelt.

4. Du setter deg ned sammen med kvinnen og snakker noen minutter om det som skal skje, om du har noen ønsker eller spørsmål, eller om du har noen grenser. Som regel kan du bare "go with the flow" og si at du bare vil ha en god opplevelse, og be henne om å føle seg frem. Hvis du ikke ønsker å bli berørt rundt kjønnsorganene er det nå du sier ifra, men jeg vil anbefale at du bare lar henne ta styringen. Hun vil merke det dersom du føler det ukomfortabelt og så vil hun justere seg etter det.

5. Trolig starter dere stående, iført hver deres sarong. Det er en måte å hilse på, vise respekt på, og å puste regelmessig på. Snart vil hun bevege seg rundt deg, mens du fortsatt står stille. Du vil bli svakt berørt. Det er nå du skal bli kjent med at du har fysisk kontakt med et annet menneske og meningen er at du skal slappe av og føle at det er trygt og greit. Hun vil komme innenfor din intimsfære og du skal bli komfortabel med det. Duft og musikk hjelper deg å finne ro og trygghet.

6. På et tidspunkt blir du bedt om å legge deg ned på magen, på en madrass som er gjort klar på gulvet. Sannsynligvis har du på deg sarongen fortsatt, hvis den ikke er glidd av mens du sto oppreist. Dette styres av hvilke signaler kvinnen fanger opp av deg; om du virker trygg og avslappet nok til at den kan fjernes.

7. Mens du ligger blir du lett strøket og massert med fingre, fjær og andre ting, over hele kroppen. Også ben og rumpeballer. Du bare ligger og kjenner etter, slapper av, tar imot og nyter. Gradvis blir berøringene fastere og hudkontakten nærere. Du merker at heller ikke hun har sarong på seg.

8. Poenget er at du skal ligge helt stille. Ikke gjengjelde, ikke ta på, bare kjenne. Mens du ligger slik vil du bli massert med bruk av varm olje og hennes kropp. Du vil kjenne henne ligge over deg, hud mot hud. Du vil kjenne at hun bruker mage, lår og bryster til å stryke deg med - eller rumpa (dette er anstrengende massasje for massøsen!). Du vil kjenne erotisk nærhet ved at et bryst kjærtegner deg mellom lårene og opp kløften mellom rumpeballene, og du vil kjenne hvordan hennes underliv og venusberg stryker deg langs ryggen. Body-to-body-massasje er en tradisjonsrik massasjeform i Østen. Hun vil også bruke hender og fingre til å massere og kjærtegne.

9. Underveis vil du også bli berørt på kjønnsorganene hvis du ikke har sagt nei til dette. Jeg anbefaler deg altså å ikke se nei, men se an. Er du mann vil hun kjærtegne penis og pung mens du ligger på magen, og området rundt anus. Du vil naturligvis få ereksjon og hun vil beføle den. Er du kvinne vil hun kjærtegne de ytre kjønnsorganene og klitoris. Det er ikke galt eller upassende å få orgasme på noe stadium av behandlingen, selv om det ikke er et mål i seg selv.

10. Du blir bedt om å snu deg på ryggen. Fortsatt ligger du passivt og nyter, gjerne med øynene igjen. Forsiden av kroppen vil få den samme behandlingen som baksiden fikk. Du vil se mer nå, hvis du åpner øynene, og kjenner svært intim nærhet til den nakne kroppen som masserer deg. Du er passiv hele tiden, berører ikke selv, men blir berørt. Er du mann vil du kjenne at hun stryker ereksjonen din sakte med brystene sine. Ja, det er intimt. Er du kvinne vil du få brystene oljemassert.

11. Med mindre det ikke er ønskelig, vil den siste delen av massasjen være orientert om kjønnsorganene. Hender og olje. Yoni-massasje betyr innvending massasje, kombinert med stimulering av ytre kjønnsorganer. Det er orgasmetid hvis du vil. Sakte, langvarig og ustresset. Lingam-massasje er tilsvarende stimulering av mannens kjønn, altså langvarig berøring og stryking av ereksjonen kombinert med massasje av pungen. Prostata-massasje er en naturlig del av dette. Også kvinner kan be om massasje bak. De fleste menn får utløsning i løpet av denne behandlingen.

12. Etterpå er det avslapping og ro. Du får tid til å ligge og kjenne på følelsen. Et lett teppe over kroppen for å dekke til nakenheten. En lett massasje av tinningen. Er du mann vil du bli vasket og tørket. Etter en stund vil du bli henvist til dusjen igjen. Du kler på deg.

13. Du får noe å drikke, betaler, hilser og takker, og går ut. Det er over. 

Etterpå-følelsen vil for de fleste være god. Det føles ikke "skittent" eller "ulovlig", snarere som en god ting for kropp og sjel. Dette er noe for både menn og kvinner, og for par. Og - viktig! - det er umulig å bestille noe "mer". Ingen sex, ingen blowjobs... Dette er ikke prostituerte, men utdannete tantramassøser som ser på berøringer av kjønnsorganet som en naturlig del av helkroppsmassasjen.

https://tantraoslo.no/

https://massage-oslo.com/

https://massagebergen.com/

https://www.tantraocean.no/

https://tantriskmassasje.no/

https://www.angelsmassage.eu/News/

Jeg har bare vært på et par av disse, men som dere skjønner er det mange tilbydere i Oslo. Mannen min har gått til Angels. Der er nok det tantrisk-filosofiske litt nedtonet, bl.a. tar de lett på samtalen i starten, og fremstår ganske sexy med tattiser og barberte underliv. Men de er gode på massasjen og bruker tid mellom bena. Men heller ikke der tilbys noe annet enn berøringer.

Gammel tråd, jeg vet... Men det høres ut som du har peiling på dette! Er dette sånn det "alltid" er, eller er dette de mer useriøse aktørene som opererer i gråsonen til sexarbeid? Er det for eksempel alltid sånn at massøren også er naken, og at de bruker kroppen sin til å massere? Jeg vurderer å bestille time, men ble litt paff av dette. Trodde det var et veldig tydelig skille, ved at massøren er kledd og ikke er delaktig annet enn at hun/han tar på kunden sin kropp. Er det totalt uaktuelt at det ender med at kunden tar på massøren også, eller er det også vanlig? Ingen av de tilsynelatende seriøse sidene jeg finner oppgir at det er såpass intimt. Får inntrykk av at det kun er hender involvert. Men er det bare for å fremstå mer legitimt? Hadde tenkt til å bestille til meg og mannen, men jeg klarer ærlig talt ikke tanken på at han faktisk skal ha sex med massøren. (Jeg definerer å stryke nakne bryster mot penis, og å bli runket av en naken person som ligger oppå/inntil deg som sex, selv om han aldri hadde aktivt berørt henne tilbake). Har du (eller andre) erfaringer med at det kan være mindre gjensidig intimt og mer profesjonelt? Og hvor i så fall?

Anonymkode: 8921b...fce

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Se det siste innlegget i tråden tantramassasje- erfaring.

Det er ganske presist beskrevet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...