AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #1 Del Skrevet 2. juni 2020 Sønnen min har fått jobb på et gatekjøkken, og han kunne fortelle at de aldri vasker grønnsakene der, bare kutter dem opp og har dem på maten. Jeg må si jeg er litt sjokkert, jeg ser jo hvor ofte det f.eks er insekter i issalaten vi bruker hjemme. Dere som har jobbet på gatekjøkken eller andre kjøkken, hvor vanlig er det at de ikke vasker grønnsakene? Anonymkode: c0df7...bef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #2 Del Skrevet 2. juni 2020 Det har vi gjort på alle stedene jeg har jobbet. Så om de ikke gjør det der sønnen din jobber så må du melde ifra. Anonymkode: 6f12c...899 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 2. juni 2020 #3 Del Skrevet 2. juni 2020 Insekter er da ikke farlige, er mer redd for sprøytemidler og bakterier. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #4 Del Skrevet 2. juni 2020 ....aner ikke, men nettopp derfor spiser jeg aldri salat eller friske grønnsaker på restaurant som gravid😅 Anonymkode: 541b7...bd2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #5 Del Skrevet 2. juni 2020 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: ....aner ikke, men nettopp derfor spiser jeg aldri salat eller friske grønnsaker på restaurant som gravid😅 Anonymkode: 541b7...bd2 Det er ikke den som er snuskete. Saus og iskrem er snuskete. Der har jeg sett mye uggent. Alle burde holde seg langt unna is som ikke er fra is-disk. Anonymkode: 6f12c...899 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå