Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Ost og kjeks- hva må dere ha?

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg kjører ofte safe med camembert/brie og creme cherie. Blåmuggost og fikensyltøy pleier jeg også ha

Tips til noen bra oster? 

Anonymkode: bce59...bca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Ritz og Tine sin krydderost (smørost) 😄

Hadde en super god vellagra mager jarlsberg med en gang på en slik kveld, den smakte!

Men smørost er det som vinner frem hos meg. Tar gjerne med meg Snøfrisk med Rødløk og Timian også 😄

Anonymkode: 54dcc...4e2

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Ritz og Tine sin krydderost (smørost) 😄

Hadde en super god vellagra mager jarlsberg med en gang på en slik kveld, den smakte!

Men smørost er det som vinner frem hos meg. Tar gjerne med meg Snøfrisk med Rødløk og Timian også 😄

Anonymkode: 54dcc...4e2

Takk,lenge siden jeg har kjøpt Snøfrisk. 
 

Anonymkode: bce59...bca

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

God brie, stilton, manchego og/eller ibérico + serrano skinke og bringebær 🤩

 

Anonymkode: 02cbc...310

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zienna

Hjemmelaget chilimarmelade er godt til all ost!  Enkelt å lage.  Og pepperkaker er veldig godt til blåmuggoster :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Brillat-Savarin og Fourme d'Ambert er mine foretrukne dessertoster, tilbehør ristede hasselnøtter med akasiehonning, hjemmebakte lyse småbrød og blå druer, rett og slett. Alle slags syltetøy synes jeg blir for søtt, så jeg foretrekker fremdeles et par friske druer selv om det ikke er politisk korrekt lenger. 

Mht vin tar jeg gjerne en LBV portvin (hvis jeg har osten til dessert etter middag), ellers en hvitvin med endel naturlig restsødme.

Anonymkode: 0f395...31c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker

Jeg liker godt brie, manchego, gruyere, castello med chili.. 

Anonymkode: bfd79...222

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Jeg liker kun brie og blåmuggost. Også er det godt med druer, oppskjært eple, frukt og bær. 

Anonymkode: 43731...bdd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lisanna

Er det blåmuggost og pære tilstede er jeg fornøyd 😂

Ellers er jeg glad i snøfrisk, brie, chevré, honning, druer og en form for syltetøy. Startkjeks er favoritten til ost! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Brie, camembert, castello med chili, manchego, vesterhavsost, løkmarmelade, kaptein kjeks.

Anonymkode: 2697f...3aa

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
16 timer siden, AnonymBruker skrev:

Brillat-Savarin og Fourme d'Ambert er mine foretrukne dessertoster, tilbehør ristede hasselnøtter med akasiehonning, hjemmebakte lyse småbrød og blå druer, rett og slett. Alle slags syltetøy synes jeg blir for søtt, så jeg foretrekker fremdeles et par friske druer selv om det ikke er politisk korrekt lenger. 

Mht vin tar jeg gjerne en LBV portvin (hvis jeg har osten til dessert etter middag), ellers en hvitvin med endel naturlig restsødme.

Anonymkode: 0f395...31c

Åh,nam. 
Må droppe hasselnøtter,allergisk. Kan jo teste med andre nøtter. 
Bra tips!

Anonymkode: bce59...bca

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Åh,nam. 
Må droppe hasselnøtter,allergisk. Kan jo teste med andre nøtter. 
Bra tips!

Anonymkode: bce59...bca

Mener du Forme Dambert?

Anonymkode: bce59...bca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...